Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila multumeste colegilor din PSD dupa Congres

România Liberă România Liberă,
Dancila multumeste colegilor din PSD dupa Congres

Viorica Dancila : Am aratat tuturor cat suntem de uniti!. continuă pe România Liberă

Codrin Stefanescu, avertisment pentru PSD dupa desemnarea Vioricai Dancila candidat la prezidentiale

Codrin Stefanescuii avertizeaza pe colegii saidin PSD, dupa Congresul in care Viorica Dancila a fost desmnata candidat la prezidentiale,sa-si asume rezultatul final, pentru ca asta au.

Primele reactii la nominalizarea Danei Girbovan: Dan Barna ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea Vlad Voiculescu: Mafia profunda din PSD se regrupeaza

Prima reactie la nominalizarea Danei Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei a venit de la presedintele USR, Dan Barna, care ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea. Barna afirma ca Dana Girbovan a fost unul dintre cei mai vocali sustinatori ai reformei initiate de Dragnea si Iordache in justitie, in favoarea penalilor din politica. Si Vlad Voiculescu, unul dintre liderii PLUS, a reactionat, acuzand ca Mafia profunda din PSD se regrupeaza.

DEMISIE din PSD cu o zi inainte de Congres: Dezbaterile provocate de mine in ultima perioada au deranjat

Senatorul Nicolae Marin a anuntat, vineri, ca demisioneaza din PSD si din functia de chestor al Senatului. Marin a facut anuntul intr-o postare pe Facebook, unde a precizat ca va activa in continuare.

Viorica Dancila, despre viitorul coalitiei PSD-ALDE: Avem luni sedinta si hotaram (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca va participa, luni, la o sedinta a Coalitiei PSD-ALDE, ude va discuta cu Calin Popescu Tariceanu despre viitorul Guvernului. Anuntul premierului vine in contextul in.

Fostul baron PSD Braila Gheorghe Bunea Stancu, eliberat din inchisoare dupa mai putin de doua luni de la condamnare

Fostul lider al PSD Braila si presedinte al Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a fost eliberat din inchisoare, vineri, dupa ce a ispasit aproape doua luni din condamnarea de 3 ani si 8 luni, in urma deciziei Tribunalului Galati de a respinge contestatia DNA.

Galati: Senatorul Nicolae Marin a demisionat din PSD

Senatorul Nicolae Marin a declarat, vineri, ca a renuntat la calitatea de membru PSD si de chestor a.

Senatorul Nicolae Marin a demisionat din PSD

Senatorul Nicolae Marin a declarat, vineri, ca a renuntat la calitatea de membru PSD si de chestor al Senatului si va activa ca parlamentar independent, anunta Agerpres.

Lovitura pentru social-democrati. Senatorul Nicolae Marin a demisionat din PSD

Senatorul Nicolae Marin a declarat, vineri, ca a renuntat la calitatea de membru PSD si de chestor al Senatului si va activa ca parlamentar independent. intr-o democratie sanatoasa, dezbaterea si.

Paula Ungureanu, cea mai buna portarita de handbal din Romania: Dupa o pauza de un an si jumatate am revenit mai puternica

Paula Ungureanu, cea mai buna portarita de handbal din Romania, a fost invitata Florentinei Fantanaru, sambata, la emisiunea De-a viata ascunselea. Forta, curajul si determinarea ei au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )