Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dancila, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Dancila, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis

Zile de foc pe scena politica dupa vacanta. PSD si Klaus Iohannis pregatesc mutari strategice in razboiul care se poarta pe mai multe fronturi. Premierul Viorica Dancila inca mai asteapta sa fie invit. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, apel de ultima ora la romani: Mesajul presedintelui cu privire la referendumul din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis face apel la prezenta romanilor la vot la referendumul de pe 26 mai. Seful statului si-a schimbat fotografia de coperta de pe contul sau de Facebook, iar in imagine Klaus.

Lovitura in dosarul caselor lui Klaus Iohannis! Ultimul cadou al lui Augustin Lazar pentru presedinte

Parchetul General se pregateste sa claseze dosarul caselor lui Klaus Iohannis, sustin surse judiciare. O intalnire de patru ore ar fi avut loc intre procurorul care instrumenteaza dosarul si Augustin Lazar,.

Klaus Iohannis, in Italia: Democratia nu e in pericol in UE, dar este sub presiune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Florenta, ca la nivelul Uniunii Europene, democratia nu este in pericol, insa se afla sub presiune, informeaza Agerpres. Prezent la Conferinta The.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru jurnalisti: Aveti sprijinul meu deplin!

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, vineri, un mesaj jurnalistilor, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului i-a asigurat pe reprezentantii.

Klaus Iohannis participa la Conferinta The State of The Union, de la Florenta: Cu cine se va intalni seful statului in Italia

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri, in Italia, la Conferinta The State of The Union, organizata de Institutul Universitar European de la Florenta, potrivit unui comunicat de presa al.

Varujan Vosganian, mesaj clar pentru Klaus Iohannis

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, i-a transmis, joi, presedintelui Klaus Iohannis, ca a observat ca seful statului critica doar PSD nu si ALDE si se insala daca spera in acest fel sa faca.

Klaus Iohannis trimite Parlamentului spre reexaminare modificarile aduse Legii privind autorizarea executarilor lucrarilor de constructii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, Parlamentului, spre reexaminare, modificarile aduse Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarilor lucrarilor de constructii, informeaza un comunicat al.

FACAND UN APEL LA PREZENTA LA VOT LA REFERENDUM: Klaus Iohannis si-a schimbat fotografia de coperta a paginii de Facebook

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat, astazi, fotografia de coperta a paginii de Facebook, facand un apel la prezenta la vot la referendumul din 26 mai.

Presedintele Klaus Iohannis da startul campaniei pentru referendum, pe Facebook: Decide pentru viitorul tau! Voteaza!

Presedintele Klaus Iohannis a postat, joi, pe Facebook, o fotografie cu un mesaj in care ii indeamna pe romani sa voteze la referendumul din 26 mai, noteaza Agerpres.

Klaus Iohannis a inceput campania pentru referendum. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Presedintelui

Klaus Iohannis si-a schimbat joi fotografia de coperta a paginii de Facebook, facand un apel la prezenta la vot la referendumul din 26 mai. Imaginea il reprezinta pe presedinte votand si este insotita.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )