Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dancila, plangere penala impotriva lui Ponta: ,,Este un atac la siguranta nationala

România Liberă România Liberă,
Dancila, plangere penala impotriva lui Ponta: ,,Este un atac la siguranta nationala

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la Mioveni, ca va depune plangere penala impotriva lui Vict. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila insista cu plangerea penala impotriva lui Victor Ponta: Atacul la prim-ministru este un atac la siguranta nationala

Premierul Viorica Dancila a reiterat joi, la Mioveni, ca va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta dupa afirmatia acestuia o sa chem mascatii sa o scoatem din Guvern, liderul PSD adaugand ca.

Ponta ii indica lui Dancila definitiile din DEX pentru ironie si prostie dupa ce l-a amenintat ca depune plangere penala impotriva lui

Liderul Pro Romania Vitor Ponta ii indica Vioricai Dancila definitiile din DEX pentru ironie si prostiedupa ce l-a amenintat ca depune plangere penala impotriva lui. Ce blestem pe Romania sa sara din lacul Liviu in putul Viorica!, spune el.

Viorica Dancila: O sa depunplangere penalaimpotriva domnului Ponta

Premierul Viorica Dancila a reiterat joi, la Mioveni, ca va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta dupa afirmatia acestuia o sa chem mascatii sa o scoatem din Guvern, liderul PSD adaugand c?.

VIORICA DANCILA: Plangerea penala impotriva presedintelui este in lucru

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca plangerea penala pe care vrea sa o depuna impotriva presedintelui Klaus Iohannis este in lucru, informeaza News. ro.

Dancila, despre Ponta: Un om disperat, iresponsabil si lipsit de credibilitate. A atacat premierul cu acuzatii neprobate. Sa aduca probe, altfel voi depune plangere penala impotriva lui

Viorica Dancila il ameninta pe Victor Ponta cu plangerea penala in cazul in care acesta nu va proba afirmatiile conform carora sefa PSD ar fi cumparat parlamentari ca sa fie sigura ca va primi voturile ne.

Deputatul USR Ungureanu, plangere penala pe numele unor fosti ministri ai Sanatatii

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus la DNA o plangere penala impotriva a trei ministri ai Sanatatii - Cseke Attila UDMR), Eugen Nicolaescu PNL) si Vlad Voiculescu PLUS) - pe care i-a acuzat de abuz in serviciu, potrivit unui document publicat de.

Din disperare, Dancila l-a amenintat pe Ponta cu o plangere penala: care este motivul

Situatia dintre Viorica Dancila si Victor Ponta nu a fost niciodata una foarte linistita, dar, de curand, a deviat la amenintari. in timp ce Ponta a amenintat-o cu mascatii, Dancila i-a atras atentia ca-i va face plangere penala. Situatia tensionata din ultimele saptamani din politica din Romania s-a transformat intr-o telenovela in care cei care .

Dancila, o noua replica pentru Ponta: Cand spui ca premierul trebuie sa fie ridicat cu mascatii, acest lucru este foarte grav. Unii se joaca cu cuvintele si asta afecteaza imaginea Romaniei

Premierul Viorica Dancila a reiterat joi, la Mioveni, ca va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta dupa afirmatia acestuia o sa chem mascatii sa o scoatem din Guvern. Referitor la acuzatiile potrivit carora ar fi cumparat sprijinul unor parlamentari, Dancila a sustinut ca, cel mai probabil, Ponta vorbeste din practica domniei sale.

Cazul mortii barbatului caruia jandarmii i-au pulverizat gaz lacrimogen direct in fata. Plangere penala pe numele sefului Jandarmeriei Vatra Dornei, care ar fi incercat sa masluiasca probele

Seful Jandarmeriei Vatra Dornei ar fi incercat sa masluiasca probele din dosarul barbatului care a murit in parcul central dupa interventia unui echipaj de jandarmi care i-a pulverizat spray lacrimogen in fata. Femeia jandarm care l-a imobilizat atunci pe barbat a folosit un alt spray decat cel din dotare, iar comandantul i-ar fi cerut sa predea anchetatorilor un spray din dotarea Jandarmeriei, nu cel pe care l-a folosit, impotriva acestuia fiind facuta o plangere penala. Procurorii confirma ca femeia jandarm a folosit alt spray, dar spun ca substanta din acesta este identica cu cea din spray-ul din dotarea Jandarmeriei .

PSD Brasov va depune plangere penala la Politie dupa ce un cort al filialei a fost vandalizat: E revoltator

PSD Brasov va depune o plangere penala la Politie dupa ce, in noaptea de miercuri spre joi, persoane necunoscute au vandalizat unul dintre corturile amenajate pentru strangerea de semnaturi in sprijinul ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )