Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: Ponta uraste PSD si vrea sa se razbune. Nu am incredere in el, pentru ca i-a mintit pe toti

B1 B1,
Dancila: Ponta uraste PSD si vrea sa se razbune. Nu am incredere in el, pentru ca i-a mintit pe toti

Viorica Dancila exclude o colaborare PSD - Pro Romania. Liderul social-democrat a sustinut ca nu are deloc incredere in Victor Ponta, deoarece acesta are obiceiul sa minta. intrebata daca ia in. continuă pe B1

Viorica Dancila, atac la adresa lui Victor Ponta: Uraste PSD si vrea sa se razbune. Nu ar avea motive. Partidul i-a oferit destule

Premierul Viorica Dancila l-a atacat dur pe Victor Ponta, liderul PRO Romania, spunand ca uraste PSD si vrea sa ia tot mai multi oameni din partid ca sa se razbune. Victor Ponta uraste PSD. Am v.

Surse. Cum sta Dancila in sondajul PSD. Lupta foarte stransa pentru turul doi. Cat rup Diaconu si Paleologu

Viorica Dancila, candidat PSD la alegerile prezidentiale, e cotata cu un scor intre 18% si 22% in sondajul comandat de PSD, sustin surse politice pentru Adevarul. Dan Barna are un procent asemanator: 20%. Problema PSD e candidatura lui Mircea Diaconu, care rupe din voturile premierului Dancila. Diaconu, aparent independent, dar sustinut de ALDE si ProRomania, e cotat cu 13%, deci ar putea impiedica accesul Vioricai Dancila in turul doi.

Viorica Dancila: Nu sunt PSD-isti care voteaza motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, la Ploiesti, ca nu vor exista membri ai PSD care vor vota motiunea de cenzura si aceasta nu va trece, pentru ca sunt destui oameni responsabili din Parlament,.

PNL anunta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece. Cate voturi vor fi pentru

PNL anunta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece de votul Parlamentului. Raluca Turcan sustine ca vor fi peste 233 de voturi si ca negocierile cu parlamentarii pentru sustinerea motiunii sunt permanente. Ea a adaugat ca decizia CCR cu privire la conflictul presedinte Guvern, referitoare la numirea ministrilor interimari, confirma faptul ca .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )