Libnet.ro
UNICEF

07:46

Dancila prezinta la ora 19:00 detaliile rectificarii bugetare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dancila prezinta la ora 19:00 detaliile rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca la ora 19:00 va prezenta detaliile rectificarii bugetare, care va fi pozitiva si care va fi facuta in a doua jumatate a lunii august. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila prezinta, la 19.00, detaliile rectificarii bugetare: Avem o rectificare pozitiva, venituri in plus de aproape 6 miliarde de lei

Premierul Viorica Dancila va prezenta, joi, la ora 19. 00, detaliile rectificarii bugetare, precizand ca ea va fi pozitiva pentru ca Guvernul are venituri in plus la buget de 6 miliarde de lei.

Dancila va prezenta detaliile rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca la ora 19. 00 va prezenta detaliile rectificarii bugetare, care va fi pozitiva si care va fi facuta in a doua jumatate a lunii august, informeaza News. ro.

Liderii coalitiei, intalnire de URGENTA la Guvern pe tema rectificarii bugetare

Intalnire de urgenta la Guvern. Liderii coalitiei de guvernare discuta pe tema rectificarii bugetare, anunta Digi24. La discutiile de la sediul Executivului participa vicepremierii, ministrul.

Bucuresti: Cod galben de vreme rea pna la ora 18.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploaie, fuolgere si intensificari ale vantului, valabil miercuri in Bucuresti de la ora 16. 50 pana la ora 18.

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, dezvaluie strategia de protectie a Romaniei, de la ora 21.00, la Antena 3

Marti seara, de la ora 21. 00, intr-o editie speciala 100 de minute, ministrul Apararii Mihai Fifor dezvaluie strategia de protectie a Romaniei in cea mai mare amenintare a momentului pentru NATO,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )