Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dancila, prima reactie despre protestatari: in momentul in care vii cu jigniri si violenta, inseamna ca nu ai argumente

Antena3 Antena3,
Dancila, prima reactie despre protestatari: in momentul in care vii cu jigniri si violenta, inseamna ca nu ai argumente

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, in comuna timiseana Giarmata, ca acele persoane care au intampinat-o cu proteste in vizitele din ultimele zile pe care le-a intreprins in mai multe orase. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Iohannis dupa ce Dancila a anuntat OUG pe referendum: Sper sa se abtina

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Dancila a anuntat OUG privind referendumul pe justitie. Daca actul normativ trece in forma propusa, atunci seful statului va fi redus la tacere pe toata durata campaniei. Klaus Iohannis a reactionat dupa ce a aflat ca Guvernul se pregateste sa-i interzica sa se implice in [] .

Traian Basescu, prima reactie dupa acuzatiile ca a turnat la Securitate sub numele Petrov

CNSAS a votat, joi, in unanimitate, reverificarea relatiei fostului presedinte Traian Basescu cu Securitatea, dupa ce ar fi aparut elemente noi la dosar. intrebat de reporterul Antena 3 ce parere are despre de.

Prima reactie a lui Meghan Markle, dupa ce a devenit mama: Am cei mai grozavi baieti

Printul Harry si Meghan Markle, duce si ducesa de Sussex, l-au prezentat public pentru prima oara pe fiul lor, miercuri. Este magic. Este incredibil. Era un vis pentru mine, asa ca ultimele zile au.

Prima reactie a lui Iohannis la intentia PSD de a modifica pragul pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, cu privire la ordonanta de urgenta referitoare la referendum, ca spera ca Guvernul sa se abtina de la orice modificare legislativa care nu este pur tehnica si necesara, ci vizeaza crearea unui avantaj pentru PSD.

BASESCU, DESPRE PROCEDURA CNSAS CARE IL VIZEAZA: Voi merge la instanta sa vad ce este acolo si voi avea o pozitie publica

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca va merge la instanta sa vada dosarul trimis de CNSAS care il vizeaza si va avea o pozitie publica pe acest subiect.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )