Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dancila il provoaca pe Iohannis: Sunt singurul candidat care conteaza pentru el

România Liberă România Liberă,
Dancila il provoaca pe Iohannis: Sunt singurul candidat care conteaza pentru el

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la. continuă pe România Liberă

Dancila: Nu e aroganta, dar sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Viorica Dancila a declarat, miercuri, in Suceava, ca este singurul contracandidat care conteaza al actualului sef al statului, Klaus Iohannis, la alegerile prezidentiale, argumentand ca toti ceilalti candidati au raspuns ordinului dat de Iohannis pentru daramarea guvernului, transmite Mediafax.

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este contracandidatul sau in alegerile prezidentiale, acelasi lucru fiind valabil si invers, precizand ca nu vrea ca acest lucru sa fie interpretat ca o aroganta.

Dancila: Sunt convinsa ca contracandidatul meu este Klaus Iohannis si sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Viorica Dancila considera ca este singurul rival adevarat al lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni, caci toti ceilalti candidati la prezidentiale i s-au subordonat acestuia intr-un fel sau altul, prin.

Dancila: Contracandidatul meu este Klaus Iohannis si sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este contracandidatul sau in alegerile prezidentiale, acelasi lucru fiind valabil si invers, precizand ca nu vrea ca acest lucru sa fie interpretat ca o aroganta. Dancila sustine ca celelalte partide au raspuns ordinului dat de presedinte pentru demiterea Guvernului.

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Iohannis: Sunt convinsa ca urmareste acum cu ingrijorare criza in care a aruncat Romania

Dupa ce a picat Guvernul pe care il conducea si a fost data jos din functia de premier, Viorica Dancila lanseaza o serie de ironii la adresapresedinteluiKlaus Iohannis. Sunt convinsa ca.

MIHAI FIFOR: Nu reformele si lupta anticoruptie sunt motivele pentru care Bulgaria e laudata

Secretarul general al PSD Fifor afirmp, dupa publicarea rapoartelor MCV privind Romania si Bulgaria, ca nu reformele si lupta anticoruptie sunt motivele pentru care Bulgaria e laudata, iar Romania e criticata de CE, argumentul sau fiind ca, in cazul Romaniei, Minica Macovei, europarlamentari PNL si USR cer cu ochii injectati sa se mentina MCV.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis merge din greseala in greseala si toate acestea ne costa pe noi ca tara

Viorica Dancila a declarat, luni, la DC News, ca presedintele Klaus Iohannis merge din greseala in greseala si saboteza Romania pe plan extern incercand sa stopezenumirea unui comisar propus de.

Cum arata profesoarele de sex din Rusia. Ele sunt bombele sexy care invata ex-sovieticele tainele satisfacerii partenerului

Conform unor studii, foarte multe femei din Rusia nu stiu cum sa-si satisfaca barbatul. De aceea, la Moscova, dar si in alte orase din tara condusa de Putin, diferite ONG-uri tin cursuri despre sex, in care.

Valeriu Rachita, avocatul lui MM Stoica: FCSB n-are galerie. Sunt niste cetatenii care primesc hrana

Fost jucator la Steaua Bucuresti, Valeriu Rachita nu intelege de ce suporterii celor de la FCSB, pe care ii numeste ironic cetateni, l-au injurat pe Mihai Stoica la meciul cu Chindia de la Ploiesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )