Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dancila: PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand

România Liberă România Liberă,
Dancila: PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand

Premierul Viorica Dancila spune ca respecta decizia Parlamentului, de a demite Executivul prin motiu. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, dupa ce a pierdut puterea: PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand

Viorica Dancila, proaspat demisa din functia de premier al Romaniei, a afirmat, joi, ca PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand, in ceea ce a fost primul mesaj al sau dupa adoptarea.

Dancila: PSD nu e o opozitie facila si PNL o va simti in curand

Viorica Dancila a transmis, joi, un nou mesaj pe Facebook, dupa ce motiunea de cenzura a Guvernului a trecut. Dancila anunta care este planul PSD pentru urmatoarea perioada. Multumim cetatenilor.

Caderea Guvernului Dancila da peste cap cursul valutar. Efectele pe care romanii le vor simti

Ecourile motiunii de astazi se vor resimti pana la alegerile prezidentiale. Analistii sunt de parere ca rezultatul o defavorizeaza pe Viorica Dancila in cursa pentru Palatul Cotroceni. insa dincolo de.

VIORICA DANCILA: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD daca astazi vor trada partidul

Parlamentul decide astazi soarta Guvernului Dancila, prin votul la motiunea de cenzura intr-o sedinta programata de la ora 10:00. Viorica Dancila a ajuns la Parlament inca din jurul orei 8:30, declarandu-se convinsa ca motiunea de cenzura va pica, in timp ce liberalii spun ca se bazeaza pe cel putin 10 voturi suplimentare.

Dancila : PSD nu merge la consultarile de la Cotroceni. Sper ca nimeni nu va trece peste decizie Dancila, cu cateva ore inainte: Sigur ca vom merge, suntem oameni responsabili

Viorica Dancila a anuntat joi seara, la Romania TV, ca PSD nu va merge la consultarile de vineri, de la Cotroceni, pentru ca nu a existat un Comitet Executiv in partid pentru a lua aceasta hotarare. Liderul PSD a adaugat ca spera ca niciun membru de partid sa treaca peste aceasta decizie, potrivit Mediafax. Dancila, intrebata daca PSD se va prezenta la consultarile anuntate de Iohannis: Sigur ca da, suntem oameni responsabili .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )