Libnet.ro
UNICEF

13:30

De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea cu aria cercului, in viziunea lui Mircea Badea

Playtech Playtech,
De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea cu aria cercului, in viziunea lui Mircea Badea

Dezbaterea Vioricai Dancila a fost marcata de o lectie de matematica in urma careia am aflat care este aria cercului. Aceasta a ajuns si la presedintele Klaus Iohannis, care a oferit un suras in locul unui raspuns. De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea serii, in viziunea lui Mircea Badea? Mircea . continuă pe Playtech

Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea,de ce crede caar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Pentru ca imi.

Cum a evitat Klaus Iohannis intrebarea cu aria cercului la dezbaterea cu jurnalistii

Candidata PSD la alegerile prezidentiale,Viorica Dancila, a fost intrebata marti, la dezbaterea cu presa, organizatala Palatul Parlamentului care este aria cercului. Raspunsul fostului.

Primele imagini din cel mai bine pazit loc din Romania. Cum arata baza militara de la Deveselu - VIDEO

Reporterii Observator au intrat in premiera in centrul de comanda de la Deveselu. Cel mai bine pazit loc din Romania, baza militara de la Deveselu, isi arata pentru prima data secretele. in.

Cum a evitat Klaus Iohannis intrebarea Care este aria cercului?

La o ora distanta de la evenimentul sustinut de Dancila, unul dintre ziaristii prezenti la dezbaterea organizata de Iohannis, marti seara la BCU, i-a mentionat in treacat care a fost incurcatura Vioricai Dancila, si i-a transmis ca daca vrea sa spuna el care este raspunsul corect la intrebarea de matematica, potrivit Mediafax.

Dancila, atac la adresa lui Iohannis. Cum l-a luat peste picior pe adeversarul sau de la alegerile prezidentiale

Apar noi reactii ale liderului PSD, cu privire la faptul ca presedintele statului, Klaus Iohannis refuza sa se prezinte la o dezbatere electorala in care sa fie pus fata in fata cu Viorica Dancila, contracandidatul sau. Refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere organizata alaturi de contracandidatul sau la alegerile prezidentiale care .

Mauricio Pochettino merge la mai bine

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe semnatura demiterii sale de la Tottenham, ca antrenorul argentinian s-a si inteles cu o forta a Europei.

Tun financiar pentru Jose Mourinho. Din somer de lux ajunge al doilea cel mai bine platit antrenor din lume

Jose Mourinho este recunoscut ca un tip care stie sa-si negocieze foarte bine contractele la echipele pe care le-a antrenat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )