Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dancila: Toate pensiile vor fi platite pana pe 15 septembrie

Antena3 Antena3,
Dancila: Toate pensiile vor fi platite pana pe 15 septembrie

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca pensionarii au inceput sa primeasca deja pensiile pentru luna septembrie, majorate cu 15%, iar toate pensiile vor fi platite pana pe 15 septembrie. Ca. continuă pe Antena3

Dancila: Pensionarii isi primesc pensiile majorate pana pe 15 septembrie

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca pensionarii isi vor primi pana pe 15 septembrie pensiile majorate cu 15%, chiar daca presedintele Klaus Iohannis a blocat numirea unor ministri.

Ministrul Muncii: Pensionarii nu trebuie sa se panicheze. Pensiile vor fi platite la timp!

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, vineri, la Antena 3, ca pensionarii nu trebuie sa se panicheze si ca vor primi pensiile la timp. Cred cu tarie ca ce aproximativ 5 milioane de pensionari nu merita.

Legea Pensiilor. Cum se modifica formula de calcul si ce element noi apare pentru toate pensiile

Schimbari pentru pensionari! Legea pensiilor a avut parte de cateva modificari. in acest context, formula de calcul este alta, iar un element care afecteaza indemnizatiile lunare isi va face prezenta. Ce prevede noua Lege si la ce trebuie sa se astepte pensionarii? Legea Pensiilor. Noua formula de calcul Legea Pensiilor noua arata ca va exista .

HOROSCOP chinezesc pentru saptamana 9-15 septembrie 2019. Sobolanii trebuie sa-si domoleasca ritmul, Tigrii se simt ofensati

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 9-15 SEPTEMBRIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 9-15 septembrie. Sobolanii trebuie sa-si domoleasca ritmul, Tigrii se simt ofensati

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 9-15 SEPTEMBRIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al.

HOROSCOP pentru saptamana 9-15 septembrie. Balantele afla adevaruri, Capricornii isi canalizeaza energia spre familie

Iata horoscopul saptamanal 9-15 septembrie 2019, in care energia intensa a Fecioarei care ne-a dominat ultimele saptamani cu 5 planete gazduite aici incepe sa se estompeze, fiind echilibrata de Balanta, asa cum.

HOROSCOP pentru saptamana 9-15 septembrie 2019, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii pun accentul pe cariera, Leii dau lovitura in privinta banilor

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 9-15 septembrie 2019. HOROSCOP BERBEC - incep saptamana in forta si pot avea realizari in plan pr.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 9-15 septembrie, cu Camelia Patrascanu. O saptamana de rezolvare a lucrurilor si de perfectionare

Camelia Patrascanu a prezentat duminica dimineata, la Antena 3, trendul astral al saptamanii 9-15 septembrie. Avem o saptamana grozava: patru planete in Fecioara, o buna relatie.

HOROSCOP pentru saptamana 9-15 septembrie 2019, cu astrologul Camelia Patrascanu. Sagetatorii pun accentul pe cariera, Leii dau lovitura in privinta banilor

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 9-15 septembrie .

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 9-15 septembrie. Leii au intentii clare, Fecioarele sunt sensibile

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 9-15 septembrie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )