Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dancila nu a votat pentru plecarea lui Stanescu din Guvern, dar spune ca sustine schimbarea. Dragnea: il faceti mult prea important (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Dancila nu a votat pentru plecarea lui Stanescu din Guvern, dar spune ca sustine schimbarea. Dragnea: il faceti mult prea important (VIDEO, FOTO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca vrea schimbarea lui Paul Stanescu de la Ministerul Dezvoltarii, asta desi s-a abtinut la votul din CEx pentru inlocuirea acestuia. Este normal ca vrem schimbarea, daca. continuă pe B1

Dancila nu a votat pentru plecare lui Stanescu din Guvern, dar spune ca sustine schimbarea. Dragnea: il faceti mult prea important (VIDEO, FOTO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca vrea schimbarea lui Paul Stanescu de la Ministerul Dezvoltarii, asta desi s-a abtinut la votul din CEx pentru inlocuirea acestuia. Este normal ca vrem schimbarea, daca.

ALERT Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat din Guvern

ACTUALIZARE Paul Stanescu: Tara are nevoie de unitate si de guvernare responsabila. ----- Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii regionale, si-a depus luni demisia din Guvern.

Paul Stanescu a demisionat din Guvern. Nu am urmarit niciun interes personal

Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat luni din Guvern. in contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politica, va aduc la cunostinta ca astazi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie.

Paul Stanescu a DEMISIONAT din Guvern: NU m-am agatat niciodata de vreun scaun! (FOTO)

Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat, luni, din Guvern. Stanescu a cedat presiunilor venite din interiorul PSD, chiar daca presedintele Iohannis nu acceptase propunerile de de remaniere avansate de Dragnea.

Paul Stanescu a demisionat din Guvern: Nu m-am agatat niciodata de vreun scaun

Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat din Guvern, potrivit unei declaratii remise G4Media. ro.

Continua scandalul in PSD. Dancila: I-am cerut lui Paul Stanescu sa-si dea demisia. A refuzat

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca a vorbit cu Paul Stanescu sa-si dea demisia din Guvern, dar vicepremierul nu a vrut sa faca acest lucru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )