Libnet.ro
UNICEF

11:45

Danciulescu e istorie pentru Dinamo. Cine e noul director sportiv al cainilor

Online Sport Online Sport,
Danciulescu e istorie pentru Dinamo. Cine e noul director sportiv al cainilor

Ionel Danciulescu a fost eliberat, vineri, din functia pe care o avea la FC Dinamo Bucuresti si in locul fostului atacant a fost numit un spaniol. continuă pe Online Sport

Danciulescu, dat afara de la Dinamo! Cine este nouldirector sportiv al clubului

Clubul Dinamo Bucuresti a incheiat colaborarea cuIonel Danciulescu, in locul acestuia functia de director sportiv urmand sa fie ocupata de spaniolui Rufo Collado.

Ionel Danciulescu, out de la Dinamo. Cine este noul director sportiv al cainilor

Dinamo a anuntat vineri incetarea raporturilor contractuale cu directorul sportiv Ionel Danciulescu.

Ionel Dancilescu, out de la Dinamo! Cine ii ia locul ca director sportiv al clubului

Clubul Dinamo Bucuresti a fost cumparat de un grup de investitori spanioli, dar bucuria a fost de scurta durata pentru Ionel Danciulescu, directorul sortiv al clubului. Imediat dupa parafarea vanzarii, spaniolii au renuntat la serviciile lui Ionel Danciulescu. Ionel Danciulescu a fost dat afara de la Dinamo Functia ocupata de Ionel Danciulescu va fi ocupata .

Se dau 1.000 de euro pentru romani. Cine sunt persoanele care beneficiaza

Se dau 1. 000 de euro pentru romanii care au suferit de coronavirus, iar acum se hotarasc sa doneze plasma pentru tratarea altor pacienti. Autoritatile au nevoie din ce in ce mai mult de plasma de la pacientii vindecati de coronavirus, mai ales dupa explozia de noi cazuri. Romanii care s-au vindecat de coronavirus pot primi .

BREAKING NEWS. Negoita a vandut Dinamo! Cine este noul investitor

Telenovela vanzarii formatiei Dinamo s-a incheiat in aceasta seara. Noul actionar majoritar al clubu.

Nicolae Zamfir, directorul IFIN-HH, a fost inlocuit din functie. Noul director interimar este Nicolae Marginean

Nicolae Zamfir, director din 2004 al Institutului National de Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei, a fost inlocuit astazi cu Nicolae Marginean, unul dintre cei mai prestigiosi cercetatori ai Institutului, presedintele Consiliului Stiintific si fost director al Departamenului de Fizica Nucleara. Nicolae Zamfir a fost acuzat de cercetatorii din Institut ca nu mai putea ocupa legal functia de director, desi mandatul ii fusese prelungit prin ordin de ministru inca 4 ani. in plus, Romania nu a mai fost inclusa in ELI ERIC, din cauza intarzierilor in constructia si operationalizarea Laserului de la Magurele.

Lovitura pe piata transferurilor pentru Dinamo! Doua vedete in vizorul lui Pablo Cortacero. Constantin Budescu, cap de lista

Pablo Cortacero este noul actionar majoritar de la Dinamo Bucuresti. La scurt timp de la semnarea actelor cu Ionut Negoita, investitorul spaniol este gata sa faca primul transfer, o mutare spectaculoasa:.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )