Libnet.ro
UNICEF

07:15

Danemarca are de doua ori mai multi porci decat oameni

B1 B1,
Danemarca are de doua ori mai multi porci decat oameni

Danemarca este singura tara membra UE in care porcii sunt de doua ori mai multi decat locuitorii, cu 215 porci la 100 de locuitori. Alte state care stau bine la acest capitol sunt Olanda 70 de porci la. continuă pe B1

Motivul pentru care o cunoscuta artista si-a clonat cainele de doua ori

Barbra Streisand a dezvaluit ca si-a clonat de doua ori cainele preferat, Samantha, care a murit anul trecut, la varsta de 14 ani. Artista a explicat ca ceidoi pui de caine pe care ii are - Miss Violet.

O indragita artista dezvaluie ca si-a clonat cainele preferat...de doua ori (FOTO)

O indragita artista a dezvaluit ca si-a clonat cainele preferat de doua ori, iar personalitatile puilor sunt diferite. Barbra Streisand a sustinut ca Miss Violet si Miss Scarlett, cele doua cateluse.

Numarul tinerilor romani care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual. Cei mai multi nu se mai intorc in tara

Tot mai multi tineri din Romania, elevi de gimnaziu sau de liceu, aleg sa isi continue studiile in institutiile de invatamant din Europa, SUA sau Canada. Mai exact, numarul celor care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual, potrivit.

Asasinarea ziaristului slovac Jan Kuciak: Politia a arestat mai multi oameni de afaceri italieni, suspectati de jurnalist de legaturi cu mafia 'Ndrangheta

Politia slovaca a anuntat joi ca a arestat mai multi oameni de afaceri italieni citati in ancheta de coruptie la nivel inalt efectuata de ziaristul asasinat Jan Kuciak, care ii suspecta de legaturi cu mafia, scrie AFP.

Top 10 alimente mai bogate in potasiu decat bananele

Probabil ca cei mai multi se gandesc la banane atunci cand vor sa aduca un aport de potasiu in organism. insa, exista alimente si fructe mai bogate in aceasta vitamina decat bananele.

Business report:20% dintre angajati iau in mana mai putini bani decat in decembrie, ca urmare a Revolutiei Fiscale;PIB-ul creste, tara se goleste: Numarul romanilor care isi iau cetatenie in alt stat UE sau emigreaza definitiv revine la valoarea de dinai

Efectul frigului: Pretul energiei pe piata spot de la Bucuresti a crescut cu 76% in doar doua zile. Daca luam in calcul preturile pentru orele de varf, pe 27 februarie media este de 262 de lei/MWh, cu 12 % peste cea inregistrata in data de 26. Chiritoiu: Romania nu sta rau la capitolul preturilor. Ce costa, in medie, 100 de lei in Europa, in Romania costa 60 de lei. Statisticile europene ne arata ca pretul alimentelor in Romania este, in medie, 60% din pretul din Uniunea Europeana.

Curs de exorcizare, anuntat la Vatican: Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati

Vaticanul a anuntat de curand ca organizeaza un curs de exorcizare, motivand ca din ce in ce mai m.

Stiai? De ce are luna Februarie mai putine zile

Ianuarie, februarie, martie Sa ne oprim la luna februarie, cea mai neobisnuita dintre toate. De ce? Pentru ca spre deosebire de suratele sale, luna februarie are 28 de zile in mod normal, iar o data la.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )