Libnet.ro
UNICEF

09:00

Danemarca este castigatoarea Eurovision 2013: Reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, s-a clasat pe locul 13

B1 B1,
Danemarca este castigatoarea Eurovision 2013: Reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, s-a clasat pe locul 13

Reprezentanta Danemarcei, Emmelie de Forest, a castigat finala Eurovision 2013, fiind declarata castigatoarea concursului inainte de finalizarea voturilor. La momentul la care mai aveau de votat patru tari, Dane. continuă pe B1

VIDEO Eurovision isi desemneaza joi seara ultimii finalisti. Reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, inchide a doua semifinala a concursului

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision, va evolua joi seara in cea de-a doua semifinala a concursului, care se va desfasura la Malmo, in Suedia. Cezar va intra in concurs, cu piesa It's my life, de pe pozitia 17, inchizand cea de-a doua semifinala.

EUROVISION 2013. Ce spune Cezar Ouatu despre FINALA EUROVISION.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei in finala Eurovision 2013, spune ca are sanse mari la Finala Eurovision de sambata seara. Ouatu considera ca este favorit pentru castigarea concursului pentru ca a primit un feedback extrem de bun din partea presei din strainatate, potrivit wowbiz. ro. Ieri seara am facut diferenta. Finala asta va fi un moment unic pentru Romania. Deja in Suedia toate televiziunile si radiourile vor sa stea de vorba cu mine. Toata lumea a aratat .

VIDEO Eurovision 2013: Vangelis il sustine pe Cezar The Voice

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, a starnit numeroase controverse cu piesa din concurs, Its My Life. Cu toate aceastea, numerosi artisti de talie internationala au ales sa-si arate sprijinul fata de contratenorul roman. Recent, Cezar The Voice a castigat admiratia marelui Vangelis, o legenda vie a muzicii electronice.

EUROVISION 2013 - Sansele lui Cezar Ouatu de a castiga concursul. ...

Cezar Ouatu a reusit sa se califice in finala concursului Eurovision, dar greul de-abia acum incepe pentru roman. Piesa Its My Life, interpretata de Cezar, a starnit reactii diferite printre specialisti, potrivit Mediafax. Casele de pariuri privesc ca mare favorita pentru castigarea trofeului pe Danemarca. Emmelie De Forest, care a interpretat piesa Only Teardrops, este de departe cel mai bine cotata la o victorie in 2013 la Eurovision. Astfel, in medie, un euro pariat pe Danemarca aduce .

FOTO VIDEO Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. Romania s-a clasat pe locul 13

Danemarca, reprezentata de Emmelie de Forest 22 de ani), cu piesa Only Teardrops, a castigat cea de-a 58-a editie a concursului Eurovision. Reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, s-a clasat pe locul 13. Danemarca era favorita in sondaje si la casele de pariuri cu aproximativ doua luni inainte de finala Eurovision 2013.

Cezar Ouatu s-a calificat in finala Eurovision 2013

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013,dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmo Arena Suedia). Finala.

Cezar Ouatu s-a calificat in finala Eurovision 2013

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat, joi, in urma celei de a doua semifinale a competitiei Eurovision, in finala celei mai mari competitii de cantece dinEuropa. Alaturi de Romania, in.

Reprezentatia lui Cezar Ouatu din finala Eurovision 2013, luata la puricat de artistii autohtoni

Sambata seara a avut loc finala concursului de muzica Eurovision 2013, la care Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, a iesit pe locul 13, cu un total de 65 de puncte. Europenii si-au ales interpretarea favorita, astfel ca Danemarca a iesit castigatoare, cu 281 de puncte.

Reprezentatia Romaniei la finala Eurovision 2013, analizata de artistii autohtoni: Panza aceea rosie arata ca un cearsaf, de ziceai ca au fugit aia din pat

Sambata seara a avut loc finala concursului de muzica Eurovision 2013, la care Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, a iesit pe locul 13, cu un total de 65 de puncte. Europenii si-au ales interpretarea favorita, astfel ca Danemarca a iesit castigatoare, cu 281 de puncte.

EUROVISION 2013. Vestea care l-a lovit din plin pe Ouatu. Pe ce loc ar urma sa se claseze. Ar putea fi cel mai SLAB!

Eurovision 2013 va fi o competitie cu cantec, la propriu si la figurat, pentru Romania. Si asta pentru ca reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, Cezar Ouatu, nu este cotat deloc bine la casele de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )