Libnet.ro
UNICEF

01:05

Danescu, ARB: Dobanzile din Romania au acoperit o inflatie de 44%, pe 10 ani, fata de 17% in Europa

Hotnews Hotnews,
 Danescu, ARB: Dobanzile din Romania au acoperit o inflatie de 44%, pe 10 ani, fata de 17% in Europa

Dobanzile mai mari practicate de bancile din Romania decat cele din statele dezvoltate din Europa au acoperit o inflatie mai mare, de 44% pe 10 ani, fata de 17% in Europa, a declarat, miercuri, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), la conferinta Romanian Financial Conference, organizata de BusinessMark, potrivit Agerpres. Cand se vorbeste despre faptul ca in Romania dobanzile sunt mai mari decat in alte tari dezvoltate trebuie luat in considerare si faptul ca dobanda trebuie sa cuprinda inflatia, cred ca sunteti de acord cu mine, ca altfel nu ar fi eficienta economica pentru industrie. In Europa, pe 10 ani, inflatia compusa, cumulata pe 10 ani, este de 17%, iar in Romania de 44%. In concluzie, dobanzile din Romania au trebuit sa acopere inflatia compusa pe 10 ani de 44% si in Europa de 17%, a spus Florin Danescu. continuă pe Hotnews

Danescu, ARB: Dobanzile din Romania au acoperit o inflatie de 44%, pe 10 ani, fata de 17% in Europa -*- Danescu, ARB: Dobanzile din Romania au acoperit o inflatie de 44%, pe 10 ani, fata de 17% in Europa

Dobanzile mai mari practicate de bancile din Romania decat cele din statele dezvoltate din Europa au acoperit o inflatie mai mare, de 44% pe 10 ani, fata de 17% in Europa, a declarat, miercuri, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), la conferinta Romanian Financial Conference, organizata de BusinessMark, potrivit Agerpres. Cand se vorbeste despre faptul ca in Romania dobanzile sunt mai mari decat in alte tari dezvoltate trebuie luat in considerare si faptul ca dobanda trebuie sa cuprinda inflatia, cred ca sunteti de acord cu mine, ca altfel nu ar fi eficienta economica pentru industrie. In Europa, pe 10 ani, inflatia compusa, cumulata pe 10 ani, este de 17%, iar in Romania de 44%. In concluzie, dobanzile din Romania au trebuit sa acopere inflatia compusa pe 10 ani de 44% si in Europa de 17%, a spus Florin Danescu.

BNR, lovitura pe piata bancara. Ce se va intampla cu doua banci din Romania

Tranzactia prin care OTP Bank Romania urma sa preia Banca Romaneasca de la National Bank of Greece a fost respinsa de Banca Nationala a Romaniei. Aprobrea cererii de autorizare de catre banca centrala era.

Veste TERIBILA pentru o cunoscuta VEDETA din ROMANIA! A fost IMPLICAT intr-un ACCIDENT! DETALII DE ULTIM MOMENT (FOTO)

O cunoscuta vedeta din Romania trece prin momente grele din cauza unui accident care a avut loc in Capitala. Este vorba despre Marcel Toader al carui fiu in varsta de 21 de ani a fost implicat intr-un.

[P] Cum e sa lucrezi la UiPath, startup-ul care a atras o investitie de $153 milioane, devenind primul unicorn din Romania

UiPath, startup-ul din Romania care a atras in ultimul an doua investitii in valoare totala de 183 milioane de dolari isi propune sa devina cea mai mare companie tech din Estul Europei si sa isi listeze actiunile la bursa americana NASDAQ, in urmatorii 2-3 ani. Compania s-a mutat intr-un sediu nou din Bucuresti la finalul anului trecut si planuieste sa-si dubleze numarul de angajati din Romania, ajungand la 500 de persoane in tara noastra si 1. 500 la nivel global. Astfel, primul startup din Romania evaluat la peste 1 miliard de dolari unicorn) se indreapta cu pasi importanti catre pozitia de lider global in domeniul Robotic Process Automation, ca furnizor de solutii software menite sa automatizeze procesele repetitive.

Previziunea infioratoare a Mariei Ghiorghiu despre inundatiile din Romania

Maria Ghiorghiu, celebra clarvazatoare care a prevazut tragedia de la Colectiv, a avut recent o previziune legata de inundatiile din Romania. Vad cum o apa curge spre nord, curge ca de pe un drum de munte. Ap.

ANTONIA, primul functionar public VIRTUAL din Romania. UNDE va fi pus in functiune

Primul functionar public virtual din Romania va fi pus in functiune de la jumatatea lunii viitoare la Primaria Cluj-Napoca. Potrivit primarului Emil Boc, functionarul virtual se va numi Antonia si va avea ca.

Bamboo trebuie sa plateasca o suma uriasa statului roman! Procese grele intre cel mai cunoscut club din Romania si institutiile statului

Cel mai cunoscut club din Romania trebuie sa plateasca peste 1. 000 de euro, dar se afla in doua litigii cu instutiile statului. Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, aflat in subordinea.

Primul oras din Romania care va avea un functionar public virtual

Primul functionar public virtual din Romania, numit Antonia, bazat pe inteligenta artificiala, va fi lansat in 15 aprilie la Cluj. Antonia va dirija cererile online ale cetatenilor si ii va ajuta pe.

Vestea care cade ca un traznet despre pensiile din Romania

In trimestrul al patrulea din 2017 numarul mediu de pensionari a fost de 5229 mii persoane, in cre7779;tere cu 5 mii persoane fata de trimestrul precedent, potrivit unui comunicat transmis de Institutul National de.

Incendiu la o termocentrala din Romania. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale de stingere

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la Termocentrala de la Turceni, judetul Gorj. Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum si, din primele informatii, se pare ca ard mai multe cabluri, fara a exista pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )