Libnet.ro
UNICEF

00:07

Daniel Barbu: Daca proiectul Rosia Montana ar fi ajuns in Parlament, era in regula inceperea exploatarii

B1 B1,
Daniel Barbu: Daca proiectul Rosia Montana ar fi ajuns in Parlament, era in regula inceperea exploatarii

Ministrul Culturii Daniel Barbu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca din punctul de vedere al ministerului pe care il conduce, daca proiectul Rosia Montana ar fi ajuns. continuă pe B1

PNL nu va sustine proiectul Rosia Montana in Parlament

Update 19:06 Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a mentionat: Pozitia noastra e de a vota impotriva acestui proiect de lege. Au fost doua voturi de sustinere a proiectului Rosia Montana. La nivel politic, in USL, nu a existat o discutie pe aceasta tema.

Catalin Ivan: Pentru prima oara in 13 ani, se dezbate proiectul Rosia Montana in Parlament

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, considera ca inceperea dezbaterilor in Parlament pe proiectul de lege privind Rosia Montana este extrem de importanta, avand in vedere ca are loc pentru prima oar.

Macovei: Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament pentru ca este ilegal

Europarlamentarul Monica Macovei ii solicita premierului Victor Ponta retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament, pe motivul ca proiectul de lege este din start ilegal intrucat nu intruneste toate criteriile mentionate de Ministerul Justitiei.

Gabriel Resources intentioneaza sa dea statul roman in judecata daca proiectul Rosia Montana este respins

Gabriel Resources va analiza toate optiunile posibile in cazul respingerii propunerii legislative privind dezvoltarea proiectului Rosia Montana, inclusiv transmiterea unei notificari formale referitoare la intentia de a initia o actiune in instanta.

Ponta: Proiectul Rosia Montana trebuie respins in procedura de urgenta in Parlament

Update 14:38 Premierul Victor Ponta a declarat, la Palatul Parlamentului, ca in cazul in care proiectul Rosia Montana va fi respins, investitorii probabil vor cere despagubiri, dar in mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces.

Ponta: Proiectul Rosia Montana, respingere urgenta in Parlament. Ca premier va trebui sa gasesc alte solutii pentru crearea de locuri de munca

Victor Ponta a declarat, luni, la Guvern, ca proiectul Rosia Montana va fi respins de urgenta inSenat si mai apoi in Camera Deputatilor si ca va incerca sa gaseasca alte solutii pentru crearea de.

Reactiile unora dintre cei mai vizibili protestatari dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Proiectul Rosia Montana este inchis: Sa nu ne culcam pe o ureche imediat. Protestele de strada vor continua pana cand legea este retrasa. Rosia Montana is our Gezi Par

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Proiectul Rosia Montana trebuie respins, a sustinut presedintele PNL si presedintele senatului Crin Antonescu. El a sustinut astfel zecile de mii de romani care au iesit in strada pentru a protesta pe marginea proiectului Rosia Montana,.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, o conferinta de presa la sediul central al PNL. Acesta a declarat ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Cred ca proiectul exploatarii la Rosia.

Eugen Tomac despre Victor Ponta: Nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA

Eugen Tomac, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, a declarat vineri in legatura cu decizia premierului Victor Ponta de a aproba proiectul de lege pentru exploatarea aurifera de la Rosia Montana ca nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA. Vom reveni cu amanunte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )