Libnet.ro
UNICEF

07:45

Daniel Bodnar, ranit dupa o confruntare cu mai multi indivizi care transportau lemne. Activistul a ajuns la spital

B1 B1,
Daniel Bodnar, ranit dupa o confruntare cu mai multi indivizi care transportau lemne. Activistul a ajuns la spital

Cunoscutul activist de mediu, Daniel Bodnar a fost ranit, miercuri seara, de cativa indivizi pe care ii suspecta catransportauilegal lemn, in doua camioane supraincarcate. Bodnar se afla. continuă pe B1

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Mai multi simpatizanti ai USR cer demisia liderului partidului Dan Barna

Mai multi simpatizanti USR au cerut demisia lui Dan Barna de la sefia USR, in comentarii la mesajul video al acestuia postat pe pagina sa de Facebook, dupa aparitia exit-poll al CURS-Avangarde care arata ca USR-PLUS este in jurul procentului de 15% la alegerile parlamentare de duminica. Din punctul de vedere al USR-PLUS pot sa spun ca este un rezultat istoric, preciza in video Barna, aflat in izolare din cauza infectarii cu noul coronavirus.

Un roman, un grec si un polonez intra intr-un bar. Cine va cheltui mai multi bani?

Hint: depinde de varsta. La tinerete, grecul, arata datele unei statistici experimentale publicate de Eurostat. Tinerii greci de sub 35 de ani ar cheltui cu 50% peste ceea ce castiga, fiind adeptii dictonului Traieste clipa!. La polul opus, sunt tinerii cehi care din fiecare suta de euro castigata nu ar cheltui mai mult de 64 de euro. Peste 100% din venit ar cheltui spaniolii, portughezii si cipriotii. Dar asta e valabil doar pentru segmentul de varsta 25-34 de ani.

Bataie pe fonduri UE: Firmele au cerut de 29 de ori mai multi bani decat bugetul disponibil la POR 2.2-IMM

Firmele mici si mijlocii care au depus proiecte in cel mai recent apel POR 2. 2-IMM au solicitat fonduri nerambursabile in valoare totala de 4,36 miliarde de euro, in conditiile in care bugetul disponibil este de numai 150 de milioane de euro, de 29 de ori mai mic.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )