Libnet.ro
UNICEF

00:07

Daniel Buda cere premierului sa explice care este stadiul studiilor de fezabilitate privind spitalele regionale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Daniel Buda cere premierului sa explice care este stadiul studiilor de fezabilitate privind spitalele regionale

Eurodeputatul PNL Daniel Buda ii cere premierului Viorica Dancila sa explice public care este stadiul studiilor de fezabilitate al celor trei spitale regionale de urgenta, sustinand ca va veni momentul cand in Romania se va da socoteala si pentru banii. continuă pe Wall-Street Ro

PNL cere premierului stadiul studiilor de fezabilitate privind spitalele regionale

Eurodeputatul PNL Daniel Buda ii cere premierului Viorica Dancila sa explice public care este stadiul studiilor de fezabilitate al celor trei spitale regionale de urgenta, sustinand ca va veni momentul cand in Romania se va da socoteala si pentru banii europeni nefolositi, nu doar pentru cazurile de frauda.

EXCLUSIV Teodorovici se plnge ca aparatul bugetar este prea ncarcat si ineficient, dar fosta sa cumnata a fost numita recent director chiar n Ministerul Finantelor/ Ministrul: Nu nteleg care este ntrebarea pentru mine

Fosta cumnata a ministrului finantelor Eugen Teodorovici, Florina Diana Costache, a fost numita recent, fara concurs, ci prin detasare, in functia de director general adjunct al unei directii generale din Ministerul Finantelor. Numirea a fost facuta exact intr-o perioada in care ministrul finantelor, care este si senator, tot critica aparatul bugetar prea incarcat si ineficient. Chiar vineri, Eugen Teodorovici s-a plans in fata jurnalistilor ca este dificila reformarea administratiei publice, doarece sistemul in sine reactioneaza, iar cand vine vorba sa faci un astfel de lucru e plin de populisti si de habarnisti si de neaveniti. Vezi ce a spus Teodorovici despre numirea Florinei Diana Costache.

Aterizare DE URGENTA in Siberia! Care este MOTIVUL...

Un avion Boeing 737, care avea la bord 173 de persoane, a aterivat de urgenta in Siberia, la putin timp dupa decolare. Boeing-ul apartine companiei aeriene NordStar si efectua un zbor din orasul siberian.

Casa Arethei Franklin, scoasa la vanzare. Care este pretul ei

Casa din Detroit, in care obisnuia sa stea Aretha Franklin, care s-a stins din viata pe 16 august, a fost scoasa la vanzare pentru 800. 000 de dolari. Casa se intinde pe o suprafata de 385 de metri.

Natasa Raab, internata la spital. Care este starea actritei

Problema de sanatatecare ii provoaca suferinta Natasei Raab, unea dintre cele mai cunoscute actrite din tara noastra,in varsta de 65 de ani este una mai veche. Aceasta se simtea rau constant s.

Iata care este diferenta dintre raceala si gripa

Gripa este mai puternica decat raceala si, in unele cazuri, poate duce la afectiuni mai grave precum pneumonia. Cu toate acestea, daca o persoana afectata de gripa are sistemul imunitar puternic, nu sufera.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )