Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Constantin: inca nu mi-am dat demisia din Pro Romania

România Liberă România Liberă,
Daniel Constantin: inca nu mi-am dat demisia din Pro Romania

Deputatul Daniel Constantin a declarat luni ca inca nu si-a dat demisia din Pro Romania, insa a ment. continuă pe România Liberă

Si-a dat demisia si face bani din filmarile in care arata cum consuma peste 5000 de calorii la o masa

O tanara de 22 de ani si-a dat demisia de la locul de munca pentru a avea suficient timp sa manance mancare chinezeasca si fast-food. Dupa ce a postat clipurile cu mesele sale, aceasta a ajuns sa aiba peste 40 000 de fani.

Raspunsul lui Dan Barna pentru cei care ii cer demisia din fruntea USR

Dan Barna a declarat ca nu isi va da demisia din fruntea USR, in ciuda esecului din primul tur al alegerilor prezidentiale, subliniind ca nu este un lider care renunta cand sa de greu. Dan.

Demisie-soc in ziua votului. Un liberal si-a depus demisia din functia de consilier judetean

Liberalul George Mandila si-a depus demisia din functia de consilier judetean, documentul fiind depus la partid si urmeaza sa fie inregistrat la Consiliul Judetean Constanta. Gestul a fost motivat de.

Si-a dat demisia pentru ca nu avea timp suficient sa manance. Viata ei s-a schimbat la 180 de grade. E incredibil din ce scoate bani acum tanara de 22 de ani

O femeie de 22 de ani a hotarat sa isi dea demisia de la locul de munca dintr-un motiv banal. Aceasta voia sa aiba suficient timp sa manance mancare chinezeasca si fast-food. Dupa ce a postat clipurile cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )