Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Dragomir: Am depus plngere penala mpotriva mai multor ofiteri ai SRI si procurori

Hotnews Hotnews,
 Daniel Dragomir: Am depus plngere penala mpotriva mai multor ofiteri ai SRI si procurori

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a afirmat miercuri, la iesirea din Parchetul General, ca a depus o plangere penala impotriva mai multor ofiteri ai serviciilor de informatii si procurori pe care ii acuza de activitati abuzive si ilegale, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

LOVITURA pentru SRI: Daniel Dragomir a depus plangere penala impotriva unor ofiteri

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a depus o plangere penala impotriva mai multor ofiteri si procurori pe ai SRI. Daniel Dragomir ii acuza de activitati abuzive si ilegale, informeaza Hotnews. De.

Daniel Dragomir a depus plangere penala impotriva unor ofiteri SRI si procurori: Cred ca doamna Kovesi va trebui sa raspunda penal

Daniel Dragomir a depus plangere penala impotriva procurorilor care ar fi sabotat Romania prin abuzurile din justitie. Fostul colonel SRI reclama protocolul secret dintre DNA si SRI. Plangerea este.

Marea Britanie: O furtuna a dus la anularea si amanarea mai multor zboruri de pe aeroportul Stansted

Sute de pasageri au ramas blocati in aeroportul Stansted din apropierea Londrei dupa ce fulgerele au lovit sistemele de alimentare cu combustibil a aeronavelor, oprind astfel decolarea mai multor avioane, scrie BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )