Libnet.ro
UNICEF

09:01

Daniel Dragomir, dezvaluire-soc: Calin Popescu Tariceanu a fost interceptat pe mandate de siguranta nationala la solicitarea SRI

Antena3 Antena3,
Daniel Dragomir, dezvaluire-soc: Calin Popescu Tariceanu a fost interceptat pe mandate de siguranta nationala la solicitarea SRI

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a venit cu noi precizari despre spionarea lui Calin Popescu Tariceanu, pe atunci premier si vicepresedinte CSAT. in luna decembrie 2017, am facut o conferinta de presa. continuă pe Antena3

Dan Andronic, dezvaluire cutremuratoare: Calin Popescu-Tariceanu a fost interceptat de DNA timp de sapte ani

Dezvaluire tulburatoare facuta de jurnalistul Dan Andronic. Pe pagina sa personala de Facebook acesta spune ca presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost interceptat electronic si.

Microfoane in casa lui Calin Popescu Tariceanu, timp de sapte ani

Dezvaluiri bomba in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu. in casa actualului presedinte al Senatului au fost plantate microfoane, iar timp de sapte ani, acesta a fost urmarit pas cu pas de DNA. Anuntul soc.

Daniel Dragomir are un nou dosar la DNA pe care-l considera fabricat

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, scrie pe Facebook ca a fost audiat la DNA intr-un nou dosar disjuns din cel in care a fost trimis in judecata. Fostul angajat al Serviciului acuza ca in spatele dosarului se.

Daniel Dragomir, acuzatii la adresa unor pucisti din PSD. Cine s-a ascuns in spatele Gabrielei Firea

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir le da sfaturi gratis pucistilor din PSD. Acesta sustine ca miscarea de indepartare a lui Liviu Dragnea de la sefia PSD ar fi avut succesul scontat daca Gabriela Firea ar fi.

Tariceanu face dezvaluiri despre filaje: Am fost ascultat din 2008, an de an

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca el si familia sa au fost ascultati inca din anul 2008. Tariceanu sustine ca a cerut Parchetului interceptarile realizate in cazul sau si i.

Dragnea, amenintare pentru Tariceanu: Postul de presedinte al Senatului revine PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un avertisment pentru colegul sau de coalitie, Calin Popescu-Tariceanu. Social-democratul a precizat ca sefia Senatului ar reveni PSD, dar partidul si-a aratat bunavointa si a cedat functia lui Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE.

Toni Grebla va fi noul secretar general al Guvernului. Fostul judecator CCR a fost achitat in prima instanta

Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost propus vineri de Liviu Dragnea, in sedinta CEX, pentru functia de secretar general al Guvernului. Propunerea a fost primita cu aplauze de liderii PSD, in condtiile in care Grebla este vechi PSD-ist. Toni Grebla o va inlocui pe Andreea Lambru, ajunsa la SGG cu sprijinul lui Calin Popescu Tariceanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )