Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Morar: I-am spus Laurei Codruta Kovesi ca nu agreez Protocolul cu SRI si ca nici eu, nici procurorii DNA nu il vom aplica

Hotnews Hotnews,
 Daniel Morar: I-am spus Laurei Codruta Kovesi ca nu agreez Protocolul cu SRI si ca nici eu, nici procurorii DNA nu il vom aplica

Daniel Morar, judecator constitutional si fost sef al DNA, sustine ca in perioada in care a condus Directia Anticoruptie nu a fost aplicat protocolul de colaborare incheiat intre Parchetul General si SRI. continuă pe Hotnews

Daniel Morar: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am respectat protocolul cu SRI

Daniel Morar, fost Procuror Sef al DNA: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am agreat, nu am res.

Fostul procuror sef al DNA, Daniel Morar, referitor la protocolul desecretizat: Unele dispozitii incalca legea

Judecatorul Curtii Constitutionale, Daniel Morar, vorbeste, in cadrul unui interviu acordat jurnalistei Sorina Matei, despre protocolul desecretizat saptamana trecuta. Judecatorul spune ca.

Daniel Morar: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am agreat, nu am respectat si nu am aplicat Protocolul semnat in 2009 de Parchetul General cu SRI (VIDEO)

Fostul procuror-sef al DNA, Daniel Morar, a criticat in termeni duri, intr-un interviu oferit in exclusivitate jurnalistei Sorina Matei, protocolul semnat intre Parchetul General si SRI in 2009. Au existat.

Informatii noi despre sefa DNA. Unde va pleca Laura Codruta Kovesi dupa Florii

Laura Codruta Kovesi este invitata sa predea lectii anticoruptie in Tunisia. Ea ar trebui sa plece din tara in perioada 1-4 aprile. Invitatia a fost facuta de directoarea institutiei de lupta.

Elena Udrea: Codruta Kovesi i-a scris unei jurnaliste vino la DNA la ora x pentru ca dau o cafea fierbinte. Evident, era vorba despre... (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit duminica seara in emisiunea Controverse, despre dzvaluirea facuta in jurnalul sau, potrivit careia acoperitii din presa primeau mesaje direct de la Coldea si Kovesi. Un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )