Libnet.ro
UNICEF

01:06

Daniel Zamfir, mesaj dupa alegeri: Poporul are intotdeauna dreptate

Antena3 Antena3,
Daniel Zamfir, mesaj dupa alegeri: Poporul are intotdeauna dreptate

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a publicat o reactie la rezultatul alegerilor europarlamentare 2019. ROMANII AU DECIS mu_epsd a invins detasat faraabuzuri. Poporul are intotdeauna dreptate! este mes. continuă pe Antena3

Proiectul Trei in unu al lui Daniel Zamfir va duce la un haos al sistemului juridic. Are probleme chiar din titlu

Proiectul Trei in unu al lui Daniel Zamfir prin care sa oblige bancile sa plafoneze dobanzile, sa converteasca creditele in valuta la cursul initial si sa vanda debitorului creditul externalizat la pretul la care acesta a fost vandut are probleme chiar din titlu, potrivit unei prezentari realizata de profesorii ASE Cristian Paun si Radu Musetescu. Titlul este: Lege privind protectia consumatorilor impotriva cametei si a altor forme de abuz de putere economica.

DANIEL ZAMFIR: Scorul ALDE m-a socat foarte tare

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat la RFI ca este socat de rezultatul obtinut de formatiunea sa la alegerile de ieri, apreciind ca ALDE a fost o victima colaterala, in conditiile in care nu a trecut de pragul parlamentar de 5%.

Codrin Stefanescu anunta CURATENIA de dupa alegeri, in PSD: Nu putem asculta voci precum cea alui Negoita. sunt oameni care au jucat pe doua fronturi

Codrin Stefanescu anunta curatenia de dupa alegeri in PSD. Secretarul general al partidului spune ca unii membri au jucat pe alte fronturi, dandu-l ca exemplu pe Robert Negoita, primarul.

Gigi Becali, prima reactie dupa alegeri. Scapam de ciuma rosie! De ce nu a fost sa voteze

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a avut o prima reactie dupa alegerile europarlamentare. El a explicat si de ce nu a fost sa voteze. Gigi Becali, finantatorul FSCB, vicecampioana Ligii 1, a avut o prima reactie dupa anuntarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare. Nu am fost sa votez pentru ca nu am voie. Ma bucur [] .

Iohannis, reactie dupa alegeri: Am vazut cu totii cozile interminabile. Rusine, PSD!

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a venit cu prima declaratie dupa alegerile europarlamentare. Totodata, el a convocat si referendumul pentru justitie, care a avut prag de 30%. L-a trecut. Referendumul a trecut cu brio. Dragi romani, ati votat clar si ferm pentru o politica corecta, pentru o justitie dreapta, pentru o buna guvernare, pentru romani si [] .

Stirile ProTV: Scandal in PSD dupa alegeri. 4 candidati ar putea fi scosi de pe lista pentru Bruxelles

Este razmerita in PSD dupa scorul dezastruos obtinut de partid la alegerile europarlamentare de pe 26 mai 2019.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )