Libnet.ro
UNICEF

21:45

Daniel Zamfir (PNL), atac dur la adresa lui Dacian Ciolos: Colegul lui Guru Bivolaru / Apropo, mai stie cineva ce s-a ales din fituica aia numita Platforma 100?

Hotnews Hotnews,
 Daniel Zamfir (PNL), atac dur la adresa lui Dacian Ciolos: Colegul lui Guru Bivolaru / Apropo, mai stie cineva ce s-a ales din fituica aia numita Platforma 100?

Senatorul PNL Daniel Zamfir l-a atacat dur pe Dacian Ciolos, numindu-l pe acesta colegul lui Guru Bivolaru, intr-un comentariu legat de informatia potrivit careia fostul premier a facut o vizita la Washington, dupa reactia negativa a oficialilor americani in legatura cu intentia majoritatii PSD-ALDE de a modifica Legile Justitiei. continuă pe Hotnews

Atac dur la adresa lui George Maior din partea unui fost ministru de Externe: Toarna vrute si nevrute despre Romania

Comunicatul Departamentului de Stat american in care se cere respingerea modificarilor a legile justitiei pentru ca ar afecta statul de drept si lupta anticoruptie a aprins spiritele pe scena politica.

Gabriela Firea, atac furibund la adresa premierului Tudose, pornit de la Targul de Craciun din Piata Victoriei: Sunteti in campanie pentru preluarea PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, si deputatul PSD Liviu Plesoianu l-au atac dur pe prim-ministrul Mihai Tudose, intr-o discutie avuta pe 30 noiembrie, potrivit unor stenograme publicate sambata de DCnews. ro. Tudose este acuzat ca are o agenda proprie, ca saboteaza Primaria Capitalei si ca vrea sa preia PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )