Libnet.ro
UNICEF

05:30

DANIEL ZAMFIR: ROBOR este manipulat de banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANIEL ZAMFIR: ROBOR este manipulat de banci

Senatorul Daniel Zamfir a acuzat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, manipularea ROBOR de catre banci, cu stiinta si implicarea BNR. continuă pe Ziarul Bursa

BNR, replica dupa ce Daniel Zamfir a acuzat ca indicele ROBOR este aranjat intre banci: `Cifrele nu sunt adevarate` (VIDEO)

BNR reactioneaza la acuzatiile facute de senatorul ALDE, Daniel Zamfir. intr-o conferinta cu titlul Adevarul despre ROBOR, acesta acuza ca indicele este trucat cu ajutorul unor oameni din Banca Nationala.

Daniel Zamfir, atac la BNR: De mine sa opreasca acest mecanism artificial de calculare a ROBOR care umfla ratele romnilor / Senatorul ALDE a anuntat ca l va chema pe Isarescu n Parlament. Cum raspunde BNR

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a anuntat ca ii va chema, pe 29 ianuarie, la audieri in Comisia economica a Senatului pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei pentru a da explicatii despre calcularea indicelui ROBOR. El a sustinut ca indicele in functie de care sunt calculate ratele la banci este aranjat si trucat printr-o intelegere intre bancile comerciale, cu stiinta si cu implicarea directa a Bancii Nationale, transmite Mediafax. Raspunsul reprezentantilor BNR pentru senatorul ALDE Daniel Zamfir: Are probleme de intelegere a pietei, face un lung sir de confuzii.

Senatorul Daniel Zamfir, acuzatii extrem de grave: Procedurile de calculare ale ROBOR sunt trucate cu stiinta BNR. Investigatia a fost musamalizata

Senatorul Daniel Zamfir a acuzat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, manipularea ROBOR de catre banci, cu stiinta si implicarea BNR. Daniel Zamfir spune ca BNR nu intervine decat dupa propria.

Senatorul Daniel Zamfir: BNR sa intervina urgent! Mecanismul de calculare a ROBOR-ului este trucat!

Senatorul ALDE Daniel Zamfir cere Bancii Nationale a Romaniei sa decida ca ROBOR sa se calculeze in functie de tranzactiile care se fac, sustinand ca indicele la care sunt calculate ratele romanilor cu.

Daniel Zamfir, atac la BNR: De mine sa opreasca acest mecanism artificial de calculare a ROBOR care umfla ratele romnilor / Senatorul ALDE a anuntat ca l va chema pe Isarescu n Parlament

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a anuntat ca ii va chema, pe 29 ianuarie, la audieri in Comisia economica a Senatului pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe Marius Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei pentru a da explicatii despre calcularea indicelui ROBOR, transmite Mediafax.

Daniel Zamfir (ALDE): Mugur Isarescu si seful Consiliul Concurentei, chemati sa dea EXPLICATII in Comisia economica a Senatului cu privire la calcularea indicelui ROBOR. Voi cere BNR ca de maine sa opreasca acest mecanism artificial de calcul (VIDEO)

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a anuntat ca ii va chema la audirei in Comisia economica a Senatului, pe care o conduce, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe presedintele Consiliului Concurentei, Marius.

Prima reactie a BNR la acuzatiile lui Daniel Zamfir

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, a declarat la Antena 3 ca acuzatiile aduse de senatorul Daniel Zamfir constituie un amalgam de confuzii, greseli si manipulari. Citeste si:Senatorul Daniel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )