Libnet.ro
UNICEF

05:00

Daniela Crudu si Mihai Costea din nou iMPREUNA? Detalii PICANTE despre cel mai nou cuplu

B1 B1,
Daniela Crudu si Mihai Costea din nou iMPREUNA? Detalii PICANTE despre cel mai nou cuplu

Dupa ce in 2014 Daniela Crudu anunta ca s-a despartit de Mihai Costea din cauza infidelitatii fotbalistului, sunt sanse sa-i vedem, din nou, impreuna. Fostul fotbalist al Stelei a avut o. continuă pe B1

Medicul Burnei este acuzat din nou de un pacient! Afla povestea tragica a lui Cosmin (FOTO)

Cel supranumit medicul ingerilor este din nou pus intr-o situatie dificila. Este acuzat de un pacient ca i-a distrus sansa unei vieti cat de cat normale. Cosmin, un.

Mihaela Radulescu nu se lasa! Diva de la Monaco a apelat din nou la medicul estetician! Arata de NERECUNOSCUT!

Mihaela Radulescu nu este straina de interventiile estetice cu botox si acid hialuronic. Vedeta a apelat din nou la chirurgie estetica si s-a pozat pentru a arata tuturor noul look. in plina iarna,.

FOTOGALERIE Pista de biciclete de pe Calea Victoriei a fost din nou acoperita de zapada depozitata dupa ce biciclistii au muncit doua zile sa o curete

Dupa ce luni si marti mai multi biciclisti s-au strans si au deszapezit o bucata din pista de biciclete de pe Calea Victoriei din Bucuresti, prin forte proprii, desi asta era treaba primariei, dupa ninsoarea de marti seara, utilajele de deszapesire si comerciantii din zona au depozitat zapada pe pista.

Ucigasul in serie Anders Breivik socheaza din nou: Ce gest a facut asasinul la inceputul unui proces (FOTO, VIDEO)

Anders Behring Breivik a socat lumea intreaga dupa ce in 2011 a masacrat 77 de persoane, majoritatea copii care participau la o tabara a Partidului Laburist din Norvegia. Aceasta a fost condamnat la 21.

Hausfeld, contra bancilor germane. Avocatul american care a cerut VW daune de miliarde a pornit din nou la atac

Casa de avocatura Hausfeld din SUA pregateste o plangere colectiva impotriva bancilor germane, cerand daune de miliarde. Potrivit informatiilor Bild am Sonntag BamS), sunt vizate Sparkassen, Volksbanken si institute financiare private, cum ar fi Deutsche Bank. Bancile sunt acuzate ca, in urma unor intelegeri de tip cartel, ar fi aplicat comerciantilor taxe exorbitante la plata cu EC-card.

Andreea Raicu, din nou indragostita. Cine a cucerit-o pe fosta prezentatoare (FOTO)

Andreea Raicu a inceput anul 2017 bine si are parte numai de surprize. Fosta prezentatoare tv si-a gasit un nou partener de viata, insa nu a dezvaluit prea multe despre acest aspect. Andreea 39 de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )