Libnet.ro
UNICEF

01:05

Danilet, despre amendamntul prin care magistratii sunt obligati sa se abtina de la exprimarea defaimatoare: E o prostie evidenta

Hotnews Hotnews,
 Danilet, despre amendamntul prin care magistratii sunt obligati sa se abtina de la exprimarea defaimatoare: E o prostie evidenta

Judecatorul Cristi Danilet sustine ca amendamentul adoptat miercuri in Comisia speciala parlamentara, prin care magistratii sunt obligati sa se abtina de la manifestarea sau exprimarea defaimatoare la adresa celorlalte puteri ale statului, dar le este permisa defaimarea altor institutii publice sau autoritati de exemplu, ministere sau prefecti) este o prostie evidenta, iar interdictia este lipsita de sens, mai ales ca nu este insotita de sanctiune si magistratii au deja un cod deontologic, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Acum este oficial. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta prin care plafoneaza punctul de amenda

Guvernul Romaniei a aprobat o ordonanta de urgenta prin care plafoneaza punctul de amenda la 145 de lei pana la 31 decembrie 2018. Acest lucru se intampla chiar daca salariul minim brut va creste la 1. 900 de lei de la 1 ianuarie 2018.

Gelu Diaconu, fost sef ANAF: PSD pregateste un memorandum prin care sa limiteze dreptul de a solicita restituirea taxei auto

PSD pregateste un proiect de memorandum prin care sa fie limitat dreptul de a solicita restituirea taxei auto, anunta Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, printr-o postare pe Facebook. Din pacate, va aduc din nou vesti proaste: PSD se pregateste sa bage in sedinta de guvern un proiect de memorandum prin care vrea sa legifereze nici mai mult, nici mai putin decat decaderea din dreptul de a solicita restituirea taxei auto pentru toti romanii care nu depun cerere pana la o anumita data!, scrie Gelu Stefan Diaconu.

USR Bucuresti vrea o hotarare de Consiliu General prin care Piata Victoriei sa fie rezervata manifestarilor civice

USR Bucuresti solicita convocarea unei sedinte extraordinare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, cu doua puncte pe ordinea de zi: analizarea modului in care s-a decis organizarea unui festival in Piata Victoriei si adoptarea unui proiect de hotarare prin care acest spatiu sa fie rezervat manifestarilor civice, sindicale etc. USR propune consilierilor municipali PNL sa sustina initiativa.

Pippidi: Cei din PSD au ciuntit legea de infiintare a ANI, fiind convinsi ca ei controleaza Justitia. Acum plang ca sunt trimisi in judecata (VIDEO)

Alina Mungiu Pippidi a dezvaluit, pentru B1 TV, amanunte incredibile despre procesul prin care a aparut Agentia Nationala de Intergritate si despre cum a ajuns aceasta sa fie condusa de Horia Georgescu. Polit.

Legea prin care sunt anulate interdictiile rezultate in urma conflictelor de interese, adoptata pe articole de Camera

Camera Deputatilor a adoptat astazi pe articole initiativa legislativa a social-democratului Florin Iordache, care prevede ca interdictiile aplicate senatorilor si deputatilor descoperiti de Agentia Nationala de Integritate ANI) in conflict de interese in perioada 2007 - 2013 inceteaza de drept, potrivit unei surse din presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )