Libnet.ro
UNICEF

18:00

Danny Masterson a fost retinut pentru viol si risca 45 de ani de puscarie. Ce parere au prietenii sai despre acest lucru

B1 B1,
Danny Masterson a fost retinut pentru viol si risca 45 de ani de puscarie. Ce parere au prietenii sai despre acest lucru

Danny Masterson este cunoscut pentru rolul sau din That 70s Show, serial popular care a rulat intre anii 1998 si 2006, cu Mila Kunis si Ashton Kutcher printre protagonisti. Trei femei au depus plangere anul. continuă pe B1

Danny Masterson, cunoscut din serialul That 70s Show, acuzat de viol. Actorul risca 45 de ani de inchisoare

Actorul Danny Masterson, cunoscut din serialele That 70s Show si Men at Work si din filmul Yes Man, este acuzat ca a violat trei femei si risca o pedeapsa cu pana la 45 de ani de inchisoare, a anuntat miercuri procuratura din Los Angeles.

Cine sunt femeile care l-au acuzat de viol pe actorul Danny Masterson

Actorul american Danny Masterson, cunoscut pentru rolul interpretat in serialul That and 70s Show, a fost pus oficial sub acuzare pentru violarea a trei femei in resedinta sa din Hollywood, la inceputul anilor 2000.

Jurnalista Maria Ressa a fost condamnata pentru calomnie

Jurnalista filipineza Maria Ressa, cunoscuta pentru criticile aduse presedintelui Rodrigo Duterte, a fost condamnata pentru calomnie, acuzatii despre care sustine ca sunt motivate politic, si risca o pedeapsa c.

Cum s-au razbunat niste muncitori din Iasi fiindca nu au fost platiti pentru lucrarile efectuate

Mai multi meseriasi in constructii din Iasi si-au unit fortele si au pus la cale un plan de razbunare fiindca nu au fost platiti pentru serviciile oferite.

Jurnalista filipineza Maria Ressa, sefa site-ului de stiri antiguvernamental, a fost condamnata pentru calomnie

Jurnalista Maria Ressa a fost condamnata pentru calomnie, intr-o controversata decizie vazuta ca un test pentru libertatea presei filipineze. Ressa, sefa site-ului antiguvernamental Rappler, si-a sustinut nevinovatia in fata instantei si a spus ca decizia este una politica.

Galati: Tata retinut pentru ca si-a muscat copilul de doar sapte luni

Un barbat din Vadeni, Galati, este cercetat de procurori pentru rele tratamente aplicate minorului d.

Casa Alba a intentat proces impotriva unui fost consilier, pentru publicarea unei carti pline de informatii clasificate

Administratia Trump a ordonat unui judecator sa opreasca publicarea unei carti despre Casa Alba, a unui fost consilier de securitate, pentru ca ea ar divulga secrete de maxima siguranta, anunta CnnNews. com.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )