Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dans, declaratii de dragoste si casatorii de o zi, la Focsani, de Ziua indragostitilor

Adevărul Adevărul,
Dans, declaratii de dragoste si casatorii de o zi, la Focsani, de Ziua indragostitilor

De Ziua indragostitilor, tinerii din Focsani si nu numai vor fi rasfatati cu tot felul de surprize pregatite de Promenada Mall. continuă pe Adevărul

Ziua indragostitilor, sarbatorita la mall

In Brasov, Ziua indragostitilor va fi sarbatorita in aproape toate pizzeriile, restaurantele si pub-urile din Brasov, care au oferte speciale cu aceasta ocazie: pizza in forma de inima, cine romantice, concursuri de declaratii de dragoste sau casatorii pentru o zi, cu semnarea unui certificat care sa oficializeze relatia.

Cadouri de Ziua indragostitilor pentru ea si pentru el: cat costa un salt cu parasuta, un masaj in doi sau o cina pe intuneric

Cadouri de Ziua indragostitilor pentru ea si pentru el. Daca esti in pana de idei de cadouri inedite cu ocazia Zilei indragostitilor, din 14 februarie, sau pentru Dragobete, 24 februarie, iti venim in ajutor cu mai multe recomandari inedite de a petrece o zi de neuitat in doi.

Reduceri eMAG de Ziua indragostitilor. Cadouri perfecte de Valentines Day

Ziua indragostitilor la eMAG este sarbatorita de cel mai mare lant de retaileri din Romania cu o serie impresionanta de reduceri. Cu ocazia aceasta ii poti lua iubitului/iubitei tale cele mai frumoase cadouri la eMAGde Valentines Day. Valentines Day este poate cea mai importanta zi din an pentru partenerul/partenera ta. Cu aceasta ocazie ii poti [].

Cele mai bune idei de cadouri pentru Ziua indragostitilor. Ce-i indulceste pe pretentiosi, in afara cererii in casatorie

Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi. Sarbatoarea adoptata din occident face ca milioane de oameni sa alerge in aceasta perioada dupa cadouri pentru cei dragi. De la inimioare rosii cu mesajul Te iubesc!, pana la accesorii scumpe, toti indragostitii cauta cadoul perfect.

Valentines day, pe partie la Borsa. Serbarile zapezii se suprapun cu Ziua indragostitilor

Editia a XIII-a a Serbarilor zapezii din acest an de la Borsa se suprapune cu Ziua Sfantului Valentin. Astfel, tematica din acest an a evenimentului a fost adaptata, iar participantii la manifestare vor avea parte de un spectacol condimentat cu toate ingredientele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )