Libnet.ro
UNICEF

01:05

IT Dansa din Barcelona, pentru prima data la Bucuresti, in cadrul intalnirilor JTI

Adevărul Adevărul,
IT Dansa din Barcelona, pentru prima data la Bucuresti, in cadrul intalnirilor JTI

IT Dansa, compania de dans a Institutului de Teatru din Barcelona, vine pentru prima data in Romania, la cea de-a XX-a editie a intalnirilor JTI - o editie aniversara care celebreaza tineretea. De 20 de ani, intalnirile JTI aduc in Romania companii de dans celebre pe care altfel publicul din tara noastra ar fi putut sa le vada doar pe marile scene ale lumii, precum si spectacole prezentate in premiera la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Sociolog Avangarde: Daca se mentine ritmul VOTULUI din DIASPORA, pentru prima data voturile din afara tarii pot valora circa 10 % din totalul voturilor exprimate

Daca se mentine ritmul votului din diaspora, pentru prima data voturile din afara tarii pot valora circa 10 procente din totalul voturilor exprimate, potrivit lui Vladimir Ionas, Sociolog laGrupul de.

intalnirile JTI, la a XX-a editie IT Dansa din Barcelona, pentru prima data la Bucuresti

IT Dansa, compania de dans a Institutului de Teatru din Barcelona, vine pentru prima data in Romania, la cea de-a XX-a editie a Intalnirilor JTI - o editie aniversara care celebreaza tineretea. De 20 de ani, Intalnirile JTI aduc in Romania companii de dans celebre pe care altfel publicul din tara noastra ar fi putut .

Catalin Botezatu vorbeste pentru prima data despre lupta cu cancerul. Trebuie sa fac orice sa inving boala!

Designerul Catalin Botezatu a vorbit pentru prima data despre lupta cu cancerul. Creatorul de moda a spus ca trebuie sa faca orice pentru a invinge boala. Catalin Botezatu vorbeste pentru prima data despre lupta cu cancer Catalin Botezatu a trecut prin patru operatii in numai doua luni, din cauza unei afectiuni care i-a pus viata .

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. AVEM NOI CIFRE! Surpriza totala pentru PRIMA DATA in 30 de ani. Cosmar pentru unul dintre candidati

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019Romanii isi aleg duminica presedintele in turul doi al alegerilor prezidentiale si pentru prima data in ultimii 30 de ani se anunta o surpriza de.

Oamenii de stiinta au masurat pentru prima data ritmul in care bate inima unei balene albastre. Ce au descoperit

Oamenii de stiinta au masurat pentru prima data ritmul in care bate inima unei balene albastre, cel mai masiv mamifer din lume, relateaza CNN.

VIDEO Fresca erotica Leda si Lebada, prezentata publicului pentru prima data la Pompei

O fresca erotica care infatiseaza o scena din mitul grec Leda si Lebada a fost prezentata publicului pentru prima data luni, la Pompei, in apropiere de Napoli, relateaza The Guardian.

Cat platesc marile orase din Romania pentru luminitele de Craciun Primaria Capitalei pastreaza secretul in tara, contracte de aproape 4 milioane lei pentru firma fiicei unui fost deputat PNL

Mai este o luna pana la Craciun, iar luminitele au fost deja montate in centrul marilor orase din Romania. Dincolo de ratiunile estetice, este vorba despre o afacere banoasa, cu sume importante alocate din bugetele publice. HotNews. ro va prezinta cat platesc marile orase din tara pentru aceste activitati si la cine ajung banii.

Claudiu Manda, dupa ce PSD a pierdut pentru prima data in Dolj: Am castigat in 78 de localitati din 111. Suntem principala forta politica din judet

Desi PSD a inregistrat pentru prima data o infrangere in alegeri in judetul Dolj, Claudiu Manda, care este si presedintele filialei, nu recunoaste existenta esecului si are chiar propria varianta.

Momente de groaza pentru o mama, cand si-a vazut pentru prima oara bebelusul! Copilul avea doua capete si trei maini FOTO

O femeie din India a lesinat dupa ce si-a vazut pentru prima oara copilul! Bebelusul s-a nascut cu doua capete si trei maini. Babita Ahirwar, 21, si sotul ei Jaswant Singh Ahirwar in varsta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )