Libnet.ro
UNICEF

00:07

Danseaza printre stele, episodul doi: prima eliminare si prima nota de zece

Adevărul Adevărul,
Danseaza printre stele, episodul doi: prima eliminare si prima nota de zece

Echipa formata din Cosmina Pasarin si Bruce a fost eliminata, duminica seara, din competitia Danseaza printre stele, de la Antena 1. Pe de alta parte, desi Alina Puscas s-a ales, vineri, cu entorsa serioasa la piciorul drept, ea si partenerul ei, Bogdan Boanta, au obtinut prima nota de zece din concurs. continuă pe Adevărul

Primul coregraf eliminat la Danseaza printre stele va ajunge in juriu

Rumba, quickstep si jazz sunt stilurile pe care cele 12 perechi le vor aduce in scena duminica aceasta, la show-ul Danseaza printre stele, de la Antena 1. Tema acestei editii este familia, iar una dintre perechi va parasi competitia.

Cea mai cool aplicatie interactiva! Castigi saptamanal premii fabuloase si poti sa apari in finala Danseaza printre stele!

S-a lansat cea mai cool aplicatie interactive pentru tableta si smartphone, Romanii Danseaza. Este dedicate show-ului Danseaza printre stele de la Antena 1 si ofera utilizatorilor o multime de premii si surprize fabuloase! Iata despre ce este vorba!.

Show-ul Danseaza printe stele, de la Antena 1, depasit din nou de filmele difuzate de Pro TV

A doua editie a emisiunii Danseaza printre stele, de la Antena 1, a fost, la fel ca la debut, depasita in clasamentul audientelor de filmele difuzate de postul Pro TV, dupa cum noteaza Paginademedia. ro.

Antena 1, esec dupa esec in fata PRO TV: Emisiunea Dansez printre stele, depasita considerabil in audiente de doua filme

Antena 1, esec dupa esec in audiente fata de PRO TV. Cea de-a doua editie a emisiunii Dansez printre stele, produsa de Mona Segall, cea care a lucrat pana recent pentru PRO TV, nu a reusit nici de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )