Libnet.ro
UNICEF

04:40

DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 13: Vezi ce echipe au ajuns la duel!.

România Liberă România Liberă,
DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 13: Vezi ce echipe au ajuns la duel!.

Vedetele Bianca Dragusanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ionita, Daniel Max Dragomir, Marian Dragulescu, Pavel Stratan si Serban Copot Hiena) de la Animal X au acceptat sa intre in ringul visurilor, acolo unde vor fi nevoiti sa demonstreze ca sunt dispusi sa lupte cu daruire, generozitate si responsabilitate pentru visul partenerilor lor, relateaza realitatea. net. Cele opt perechi concurente sunt: Oana Ionita-Kovacs Ali Stoica, Marian Dragulescu-Adriana Lupu, . continuă pe România Liberă

Caru' cu vedete: Imaginile de la Dansez pentru tine pe care ti-ai dorit intotdeauna sa le vezi! Uite ce se intampla la repetitii!; Mutu le copiaza pe pitipoance! Si-a aratat patratelele langa WC!; Cheeky, sedinta nud degeaba. Au sani cu cicatrice.

Primele echipe condamnate la duel la Dansez pentru tine! Pe primul loc in aceasta editie s-a clasat echipa formata din Max, fost concurent la Vocea Romaniei, si Diana. Ei au fost urmati de Serban Copot. Loredana, sexy-gospodina in noul ei videoclip. Este una dintre artistele care stiu sa se reiventeze si sa aiba succes la fiecare piesa nou lansata. De data aceasta, Loredana Groza a colaborat cu rapperul Cabron.

incepe noul sezon DANSEZ PENTRU TINE. Vezi ce declara Bianca Dragusanu despre participarea ...

Cel de-al 13-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine incepe vineri la Pro TV si ii aduce in concurs pe Bianca Dragusanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ionita, Pavel Stratan, Daniel Max Dragomir, Serban Copot Hiena de la Animal X) si pe Marian Dragulescu. Potrivit Realitatea. net, Bianca Dragusanu isi ameninta, deja, fanii ca nu isi va arata silicoane sau alte parti intime din greseala la noul sezon Dansez pentru tine. Iesirea sanilor din decolteu este ceva ce Bianca Dragusanu .

Hiena, Oana Ionita si Max Dragomir, cei mai buni la dans. Luciu, Stratan si Dragusanu, dezastru la Dansez pentru tine!

Surprinzator, Serban Copot, Oana Ionita, Monica Davidescu si Max Dragomir au primit cele mai bune note aseara la dansez pentru tine. Nicoleta Luciu, Bianca Dragusanu, Pavel Stratan si Marian Dragulescu au fost cei mai stangaci. Primii doi au fost condamnati la duel. Continue reading .

Cu cine (nu) se intelegea Cornel Patrichi la Dansez pentru tine

Dupa ce a fost inlaturat din echipa juriului Dansez pentru tine, Cornel Patrichi dezvaluie care au fost, mai exact, relatiile cu colegii lui, alaturi de care a jurizat timp de sapte ani renumita competitie de la Pro TV. Continue reading .

Dansez pentru tine incepe azi cu vals si povestea lui Harap Alb

Noul sezon al emisinii Dansez pentru tine debuteaza in aceasta seara la Pro TV. Concurentii il catalogheaza drept fabulos, extrem, ca o provocare si o victorie, in ciuda accidentarilor de la repetitii. Continue reading .

Dansez pentru tine incepe maine fara Cornel Patrichi! A fost inlocuit! Eram singurul profesionist adevarat!

Cornel Patrichi a fost inlocuit in juriul concursului Dansez pentru tine de Edi Stancu. Coregraful se arata dezamagit de decizia celor de la Pro TV si spune ca era singurul profesionist adevarat si nu copia de pe internet, asa cum fac cei din generatia noua. Continue reading .

No, bine... Dansez pentru tine!

In cel de-al 13-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine va fi invazie de ardeleni: jumatate dintre concurentii care viseaza la marele premiu de 60. 000 de euro sunt originari din orase transilvanene.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )