Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dante Stein, Posta Romana: Nu avem intentia sa demisionam

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dante Stein, Posta Romana: Nu avem intentia sa demisionam

Dante Stein, presedintele consiliului de administratie la Posta Romana spune ca regreta actuala dezbatere publica starnita intre Ministrul Comunicatiilor si Posta Romana, subliniind ca nu vor demisiona, din simtul responsabilitatii. continuă pe Wall-Street Ro

Din simtul resposabilitatii, eu si ceilalti membri ai Consiliului, nu avem intentia sa demisionam

Dante Stein, Presedinte al Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana, a declarat ca el si ceilalti membri ai Consiliului, nu au intentia sa demisioneze, ci sunt hotarati sa munceasca pentru a gasi solutii pentru rezolvarea actualei dezbateri publice.

Ministrul Lucian Sova a trimis corpul de control la Posta Romana si a cerut demisia intregii conduceri 'din cauza managementului defectuos din ultimul an'

Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, a convocat, luni dimineata, o sedinta de urgenta la Posta Romana si a cerut demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an, a anuntat luni Ministerul Comunicatiilor. Totodata, Lucian Sova a decis sa trimita Corpul de control al ministrului la Posta Romana, se mai arata in comunicat. Andrei Stanescu a fost numit director general interimar in luna ianurie din acest an, dupa ce Alexandru Petrescu, care conducea compania din iunie 2014, a fost numit ministru al Economiei. Posta obtinut un profit brut de 3,8 milioane de euro in 2016, dupa ce in 2015 a avut pierderi, pe fondul unei amenzi de 7,4 milioane de euro de la Consiliul Concurentei.

Ministrul Comunicatiilor trimite Corpul de control la Posta Romana si cere demisia intregii conduceri

ACTUALIZARE 13:54 Posta Romana asigura derularea tuturor contractelor si obligatiilor catre terti in conditii normale Compania Nationala Posta Romana transmite clientilor si partenerilor sai ca derularea tuturor contractelor si obligatiilor catre terti se desfasoara in conditii normale, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. ------ Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Lucian Sova, a convocat, in aceasta dimineata, o sedinta de urgenta la Compania Nationala Posta Romana si a cerut demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an, informeaza un comunicat de presa al ministerului, trimis Redactiei.

Conflict la Posta Romana: Ministrul Lucian Sova a trimis corpul de control si a cerut demisia intregii conduceri 'din cauza managementului defectuos din ultimul an'/Directorul general interimar nu vrea sa demisioneze si sustine ca operatorul postal este

Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, a convocat, luni dimineata, o sedinta de urgenta la Posta Romana si 'a cerut demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an', a anuntat luni Ministerul Comunicatiilor. Totodata, Lucian Sova a decis sa trimita Corpul de control al ministrului la Posta Romana, se mai arata in comunicat. Ministerul nu explica motivele exacte ale acestor masuri, in conditiile in care Andrei Stanescu a fost numit director general interimar in luna ianurie din acest an, dupa ce Alexandru Petrescu, care conducea compania din iunie 2014, a fost numit ministru al Economiei. Mai mult, compania anuntase un profit de peste 3,8 milioane euro in 2016. UPDATE 13:50): Conducerea Postei sustine ca se afla pe profit net de 17,8 milioane lei in primele sase luni din acest an, in crestere cu 12,5% fata de perioada similara a anului trecut, si ca poate asigura plata pensiilor si derularea tuturor contractelor in conditii normale. Andrei Stanescu anunta ca va asigura finalizarea mandatului care i-a fost incredintat si ca vrea sa-si depuna candidatura pentru functia de director general al Postei, pentru care exista demarat un proces de recrutare.

Ministrul Comunicatiilor trimite Corpul de control la Posta Romana

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Lucian Sova, a cerut luni demisia membrilor Consiliului de Administratie de la Posta Romana, precum si a directorului general interimar al companiei, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an, potrivit unui comunicat al ministerului de resort, citat de Agerpres.

Corpul de control al ministrului Comunicatiilor face verificari la Posta Romana. Reactia directorului interimar

Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, va trimite Corupul de Control la Posta Romana si cere demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an.

Corpul de control al ministrului Comunicatiilor face verificari la Posta Romana

Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, va trimite Corupul de Control la Posta Romana si cere demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an.

Ministrul Comunicatiilor trimite Corpul de control la Posta Romana si cere demisia intregii conduceri

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Lucian Sova, a convocat, in aceasta dimineata, o sedinta de urgenta la Compania Nationala Posta Romana si a cerut demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an, informeaza un comunicat de presa al ministerului, trimis Redactiei.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )