Libnet.ro
UNICEF

17:00

Darius Pop, deputat AUR de Maramures, i se adreseaza lui George Simion, liderul partidului, cu apelativul Capitanul

B1 B1,
Darius Pop, deputat AUR de Maramures, i se adreseaza lui George Simion, liderul partidului, cu apelativul Capitanul

Darius Pop, deputat AUR de Maramures, a distribuit pe retelele de socialiare mai multe mesaje in care i se adreseaza lui George Simion, copresedintele partidului cu apelativul Capitanul. in conditiile in. continuă pe B1

Mesajele noului deputat AUR de Alba catre politicieni: Nu am crezut nici o data ca atatia curvalai stau la coada.Iar ati dat o palma la c...t VIDEO

Fostul primar al comunei Spring din Alba, Daniel Gheorghe Rusu, va fi deputat AUR in Parlamentul Romaniei. Acesta s-a remarcat in ultimii ani prin mesaje socante la adresa contracandidatilor sai si a politicienilor.

Mihai Lasca, viitor deputat AUR, e condamnat pentru loviri si judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat

Mihai Lasca, viitor deputat din partea Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost condamnat in prima instanta pentru loviri, dupa ce a batut un barbat care avea o relatie cu fosta sa iubita, si este.

Proaspat deputat AUR, Mihai Lasca este condamnat deja pentru loviri si judecat pentru trafic de migranti

Presedintele AUR Bihor, Mihai Lasca, ales deputat in urma scrutinului de duminica, este condamnat penal pentru loviri si judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat.

Plecat in Anglia ca barman, Ciprian se intoarce ca deputat AUR: Voi fi un parlamentar pe model britanic

Succesul obtinut de AUR la alegerile parlamentare il va duce in Camera Deputatilor si pe un roman stabilit de 10 ani in Marea Britanie. Romanul, care a renuntat la facultate pentru a pleca sa lucreze in Anglia, se va intoarce in tara pentru a fi deputat.

Viitor deputat AUR: Cu un ochi rad si cu unul plang. Ciuma rosie ne-a invins si de data asta

In urma scorului obtinut la alegerile parlamentare, Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) va intra in Parlament, iar sanse mari sa fie deputat de Timis are Ciprian Titi Stoica, un roman stabilit in Marea Britanie, necunoscut pana acum publicului larg.

Deputat AUR: Credinta, Familia, Natiunea si Libertatea sunt pilonii pe care Bunul Dumnezeu insusi le apara cand crestinul striga la El VIDEO

Parlamentarii AUR de Constanta au inceput sa transmita multumiri publice electoratului oamenilor care i-au votat la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )