Libnet.ro
UNICEF

19:15

Darius Valcov, ACUZATII GRAVE la adresa fostei sefe DNA: Kovesi mi-a cerut sa semnez recunoasterea facuta de procuror si de avocat

B1 B1,
Darius Valcov, ACUZATII GRAVE la adresa fostei sefe DNA: Kovesi mi-a cerut sa semnez recunoasterea facuta de procuror si de avocat

Consilierul premierului Viorica Dancila, Dariu Valcov, sustine ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, i-a cerut personal sa semneze recunoasterea faptelor, document pe care, chiar daca nu si-l asuma, a. continuă pe B1

Scrutin crucial in Pakistan cu candidati controversati si acuzatii grave la adresa armatei

Pakistanezii voteaza miercuri intr-un scrutin legislativ marcat de violente si cu doi mari favoriti: Pakistan Tehreek-e-Insaf PTI), condus de fostul campion mondial la crichet Imran Khan, si Liga Musulmana Pakistan-Nawaz PML-N), aflata la putere si condusa de fostul premier Nawaz Sharif, condamnat pentru coruptie, transmite Reuters.

Darius Valcov: Kovesi mi-a cerut sa semnez recunoasterea facuta de procuror si de avocat

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a declarat, vineri seara, ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, i-a cerut personal sa semneze recunoasterea, document pe care, chiar daca nu si-l as.

Darius Valcov: Au fost indeplinite 80% din masurile programului de guvernare care trebuiau implementate in 2018

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului, a afirmat, vineri, ca in prezent sunt indeplinite aproximativ 80% din masurile din programul de guvernare care trebuiau implementate.

Darius Valcov arunca BOMBA despre RCS-RDS: in SUA se cheama FRAUDA! DEZVALUIRI INCENDIARE despre MAFIA din piata energiei

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit, vineri seara, despre mafia din piata energiei. Fostul ministru de Finante a a dat exemplu grupul RCS-RDS, care a intrat pe aceasta piata. El.

Darius Valcov, despre Realitatea TV: Are datorii de 121,4 milioane de lei. Din 2011, nu a mai platit nici macar un leu la bugetul de stat. Toti acesti escroci vor disparea

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit vineri seara despre datoriile de sute de milioane de lei ale Realitatea TV, precizand ca Guvernul vrea sa schimbe Legea insolventei. Avem.

Darius Valcov, despre Realitatea TV: Are datorii de 121,4 milioane de lei. Din 2011, nu a mai platit nici macar un leu la bugetul de stat. Toti acesti escroci vor disparea (VIDEO)

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit vineri seara despre datoriile de sute de milioane de lei ale Realitatea TV, precizand ca Guvernul vrea sa schimbe Legea insolventei. Avem.

Darius Valcov: A venit ordin pe unitate ca Dragnea sa fie inchis pana la 1 septembrie

Darius Valcov, consilierul personal al premierului Viorica Dancila, sustine ca ar exista un ordin ca Liviu Dragnea sa ajunga la puscarie pana la inceputul lunii septembrie. intrebati-l pe Victor.

E OFICIAL! Cristiano Ronaldo scapa de inchisoare! Acuzatii grave la adresa clubului REAL MADRID

Cristiano Ronaldo a batut palma cu fiscul spaniol in privinta pedepsei pentru frauda fiscala. Portughezul a pledat vinovat in schimbul pedepsei de doi ani de inchisoare cu suspendare si o amenda de 19.

Seful Comisiei SRI, in vizorul DNA. Acuzatii grave in cazul lui Claudiu Manda. Replica social-democratului (VIDEO)

Lovitura pentru Claudiu Manda! Seful Comisiei de Control a activitatii SRI a fost denuntat la DNA de catre un barbat, care il acuza ca s-a dat drept o alta persoana, informeaza B1 TV. Barbatul sustine ca.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )