Libnet.ro
UNICEF

15:30

Darius Valcov, audiat din nou la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Darius Valcov, audiat din nou la DNA

Fostul ministru de Finante Darius Valcov s-a prezentat, in urma cu putin timp, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru audieri in dosarul de coruptie in care este implicat. continuă pe Ziarul Bursa

Darius Valcov, audiat 10 ore la DNA. Fostul ministru a refuzat sa faca declaratii

22 - Darius Valcov a iesit, marti seara, din sediul DNA, dupa zece ore de audieri. Fostul ministru, acuzat de trafic de influenta, a fost plasat in arest la domiciliu. UPDATE: Darius Valcov se afla.

Darius Valcov, audiat timp de 4 ore la DNA

UPDATE: Darius Valcov se afla in sediul DNA de aproximativ 4 ore. El este in continuare audiat de procurorii DNA. ----Fostul ministru Darius Valcov a venit la DNA pentru a da alte declaratii in dosarul in.

Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru Darius Valcov a venit la DNA pentru a da alte declaratii in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Acesta ar fi intervenit, pe vremea cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor.

Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a venit, marti, la DNA, pentru a da noi declaratii in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Darius Valcov, audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie

Darius Valcov a ajuns marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri. Fostul ministru al Finantelor se afla in arest la domiciliu din data de 26 martie. Procurorii DNA il acuza.

Darius Valcov, audiat la DNA

Surse. Darius Valcov a vrut sa incheie un acord de recunoastere a vinovatiei. Procurorul de caz NU a acceptat

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a venit, marti, la DNA, pentru a da noi declaratii in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Digi24: Darius Valcov voia sa-si deschida o galerie de arta in cartierul Dorobanti

Digi24 relateaza ca fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, intentiona sa isi deschida o galerie de arta intr-o cladire impunatoare de pe strada Stockholm, din cartierul Dorobanti, unde sa expuna cele 101 picturi despre care procurorii DNA sustin ca au fost cumparata cu bani din mita primita ca primar de Slatina.

Senatul decide miercuri daca incuviinteaza noua cerere a DNA de arestare a lui Darius Valcov

Darius Valcov afla miercuri daca poate fi arestat, informeza B1 TV. Cea de-a doua cerere DNA pe numele fostului ministru de Finante intra marti in Comisia Juridica, iar miercuri plenul Senatului va decide daca.

Darius Valcov a fost capul de afis al unui scandal de proportii ce a avut loc in 2004: Fostul ministru a fost cercetat in libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate

Darius Valcov a fost capul de afis al unui scandal de proportii ce a avut loc la Slatina, in 2004. Candidatul de atunci al PD la functia de primar al municipiului Slatina, Darius Valcov, a fost cercetat in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )