Libnet.ro
UNICEF

09:30

Darius Valcov, CONDAMNAT la plata unor daune morale dupa ce a sugerat ca Forumul Democrat al Germaniloreste o organizatie nazista: Cati bani trebuie sa scoata din buzunar fostul consilier al lui Dancila

B1 B1,
Darius Valcov, CONDAMNAT la plata unor daune morale dupa ce a sugerat ca Forumul Democrat al Germaniloreste o organizatie nazista: Cati bani trebuie sa scoata din buzunar fostul consilier al lui Dancila

Darius Valcov, fost consilier al premierului Dancila si considerat eminenta cenusie a programului economic al PSD, a fost condamnat la plata a 20. 000 de lei daune morale catre Formul Democrat al Germanilor, dupa. continuă pe B1

Valcov, condamnat la plata a 20.000 de lei daune morale Forumului Democrat al Germanilor dupa ce a publicat un clip in care apareau insemnele naziste

Fostul consilier al premierului Viorica Dancila Darius Valcov a fost condamnat la plata a 20. 000 de lei daune morale Forumului Democrat al Germanilor dupa ce a publicat pe Facebook un clip in care asocia organizatia cu insemnele naziste, gestul sau fiind considerat incalcare a dreptului la imagine si prestigiu.

Darius Valcov, pus sub control judiciar de DIICOT dupa ce a publicat pe Facebook protocolul SRI-Parchet

Darius Valcov, fostul consilier al premierului Viorica Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD si artizan al mai multor masuri economice controversate, a fost pus sub control judiciar de procurorii DIICOT, pentru divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala, dupa ce a publicat pe Facebook protocolul secret intre Parchetul General si SRI.

CNCD: Valcov, trebuie sa plateasca 20.000 de lei daune morale

Fostul consilier al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov a fost condamnat la plata a 20. 000 de lei daune morale Forumului Democrat al Germanilor dupa ce a publicat pe Facebook un clip in care asocia organizatia cu insemnele naziste, gestul sau fiind considerat incalcare a dreptului la imagine si prestigiu. Decizia nu este definitiva. Pentru aceeasi postare, Valcov a fost sanctionat si de CNCD.

Darius Valcov, obligat sa plateasca 20.000 lei daune morale pentru o postare defaimatoare pe Facebook

Darius Valcov, fostul consilier al premierului Viorica Dancila, afost condamnat la plata a 20. 000 de lei daune morale Forumului Democrat al Germanilor dupa ce a publicat pe Facebook un clip in care asocia.

Valcov, condamnat la plata a 20.000 de lei daune morale Forumului Democrat al Germanilor

Fostul consilier al premierului Viorica Dancila Darius Valcov a fost condamnat la plata a 20. 000 de .

VIDEO Scandal Darius Valcov - protestatarul Ceausescu. Au ajuns la politie dupa ce Valcov a fost huiduit la instanta

Fostul Darius Valcov a mers vineri la Politie pentru a depune o plangere dupa ce protestatarul Marian Morosanu Ceausescu l-a huiduit la iesirea de la Curtea de Apel Bucuresti si a aruncat cu bani, strigandu-i sa mearga la puscarie. La politie s-a prezentat si protestatarul.

Rasturnare de situatie in cazul tanarului ce trebuie sa primeasca daune morale de la politistul care l-a prins dupa un furt si s-a fotografiat cu el

Procurorii din Vaslui au finalizat ancheta in cazul tanarului prins de un politist de la Biroul Rutier Vaslui dupa ce ar fi sustras un cartus de tigari dintr-un magazin, agentul de politie fiind obligat, ulterior, sa-i achite daune morale.

Darius Valcov contesta decizia privind controlul judiciar dispus de DIICOT. El vrea sa plece in Elvetia, cu fiica Scandal la iesirea de la Curtea de Apel -UPDATE

Darius Valcov s-a prezentat, vineri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a-si sustine contestatia fata de controlul judiciar dispus de DIICOT in dosarul deschis dupa ce acesta a publicat pe Facebook protocolul secret intre SRI si Parchetul General. Valcov ar vrea sa plece in Elvetia, sustinand ca trebuie sa isi duca fiica in tabara.

Darius Valcov scapa de controlul judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a admis contestatia lui Darius Valcov fata de controlul judiciar dispus de DIICOT in dosarul deschis dupa ce acesta a publicat pe Facebook protocolul secret intre SRI si Parchetul General.

Darius Valcov a fost pus sub control judiciar de DIICOT. O postare pe Facebook i-a adus problemele

Darius Valcov a fost pus sub control judiciar de DIICOT pentru 60 de zile din cauza unei fapte lipsite de orice rationament. A publicat pe Facebook protocolul secret SRI-PiCCJ. Darius Valcov, acuzat ca a pus pe Facebook un document clasificat Darius Valcov a facut una dintre cele mai imprudente fapte din viata sa in acel .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )