Libnet.ro
UNICEF

10:45

Darius Valcov a demisionat din functia de senator

B1 B1,
Darius Valcov a demisionat din functia de senator

Darius Valcov si-a dat demisia din functia de senator pe care o ocupa din 2012, unde a fost ales in colegiul uninominal 1 din Circumscriptia electorala nr. 30 Olt. Potrivit unor surse, acesta ar urma sa isi dea d. continuă pe B1

Darius Valcov demisioneaza din Senat

ACTUALIZARE 14:40 Tariceanu: Senatul urmeaza sa ia act de demisia lui Valcov Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat astazi ca demisia lui Darius Valcov din functia de senator a fost inregistrata oficial si urmeaza ca in plen sa se ia act de ea, nefiind necesar un vot.

Radu Mazare a demisionat din functia de primar al Constantei: Pentru greselile facute, imi cer iertare in fata tuturor. Nu-mi mai doresc o viata publica politica (VIDEO)

Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar al Constantei, informeaza B1 TV. Acesta anuntase ca va demisiona inca din luna martie, atunci cand a demisionat din functiile detinute in PSD. Radu Mazare.

Darius Valcov a demisionat din PSD Olt

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, si-a trimis luni demisia din formatiunea social-democrata, la filiala PSD Olt, au precizat surse politice, pentru Mediafax.

Tariceanu a luat act de demisia lui Valcov din functia de senator

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca institutia pe care o conduce va lua act de demisia lui Darius Valcov din functia de senator, nefiind necesar un vot, conform Mediafax.

Darius Valcov si-a trimis demisia la Senat

Darius Valcov, aflat in arest preventiv, si-a trimis demisia din functia de parlamentar, la Senat. Plenul Senatului urmeaza sa ia act de demisia acestuia si de vacantarea postului de senator, informeaza.

UPDATE: Darius Valcov rupe legaturile cu viata politica

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, aflat in arest preventiv pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile de primar, senator si ministru, si-a trimis, luni, demisia din functia de parlamentar, la Senat.

Darius Valcov a demisionat din Senat si din PSD

Fostul primar al municipiului Slatina si ministru al Finantelor, Darius Valcov, a demisionat din Senat astazi, 25 mai. Tot astazi a ales sa demisioneze si din cadrul PSD, partidul unde s-a inscris in martie 2012 dupa ce plecase din fruntea organizatiei judetene a PDL. Valcov este arestat preventiv si acuzat de DNA de fapte de coruptie.

Fostul ministru Darius Valcov, trimis in judecata

Darius Valcov, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care il acuza de trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile ocupa de acesta, de primar, senator si ministru.

Darius Valcov si-a construit colectia de arta prin intermediul consilierilor de la Senat si a soferului personal

Darius Valcov si-a construit colectie de arta, care contine 124 de tablouri, prin intermediari: fie ca era vorba de consilieri de la Senat sau chiar de soferul personal. Asa au ajuns acestia sa detina tablouri.

Darius Valcov va fi judecat in arest preventiv in dosarul de coruptie

Darius Valcov, fostul ministru al Finantelor, va fi judecat in arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani. Totusi, decizia de astazi nu este definitiva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )