Libnet.ro
UNICEF

13:30

Darius Valcov, nou atac privind datoriile uriase de la Realitatea TV. Eminenta cenusie a PSD uita sa spuna de ce actuala putere nu face nimic in aceasta privinta

B1 B1,
Darius Valcov, nou atac privind datoriile uriase de la Realitatea TV. Eminenta cenusie a PSD uita sa spuna de ce actuala putere nu face nimic in aceasta privinta

Darius Valcov, consilierul premierul Viorica Dancila si eminenta cenusie din spatele programului economic al PSD, a revenit cu un nou atac la adresa postului Realitatea TV, pe care il numeste SRI. continuă pe B1

Eminenta cenusie a PSD, nou atac privind datoriile uriase de la Realitatea TV: Gata cu escrocii! Cine mine? Valcov, Misa sau Gusa?

Darius Valcov, consilierul premierul Viorica Dancila si eminenta cenusie din spatele programului economic al PSD, a revenit cu un nou atac la adresa postului Realitatea TV, pe care il numeste SRI.

Darius Valcov despre Realitatea TV: Gata cu escrocii

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, lanseaza un atac extrem de dur la adresa Realitatea TV. Realitatea SRI TV) nu are plan de reorganizare de 7 ani. Si in ultimul an nu a platit.

Darius Valcov continua atacurile asupra administratorilor de pensii private

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare pentru luare de mita, a continuat duminica sirul atacurilor incepute in urma cu trei saptamani asupra administratorilor de pensii private, pe care-i acuza ca au cumparat cu buna stiinta actiuni ale unei companii urmarite penal.

Darius Valcov: Decizia finala a rectificarii bugetare apartine prim-ministrului

Darius Valcov, consilierul guvernamental pe probleme economice a declarat ieri, ca decizia finala a rectificarii bugetare apartine prim-ministrului, inclusiv in ceea ce priveste bugetul Administratiei Prezidentiale, adaugand ca atunci cand exista o executie bugetara proasta, nu inseamna ca trebuie alocati bani in plus, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )