Libnet.ro
UNICEF

13:45

Darius Valcov: Propunem modificarea pragului de venit din OU privind restructurarea creditelor la 3.000 lei (VIDEO)

B1 B1,
Darius Valcov: Propunem modificarea pragului de venit din OU privind restructurarea creditelor la 3.000 lei (VIDEO)

Ministerul Finantelor propune modificarea, prin lege, a ordonantei de urgenta privind restructurarea creditelor lansata in iunie 2014, denumita atunci Electorata, prin marirea plafonului pentru venituri de . continuă pe B1

Cinteza, BNR: Sunt banci care pot da faliment daca conversia se face la curs istoric. Si nu una sau doua! Darius Valcov, Finante: Nu ne opunem unei conversii a creditelor in franci elvetieni la data acordarii imprumutului, plus 20%.

Ministrul Finantelor Darius Valcov, Seful Supravegherii bancare, Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Stabilitate din BNR Ion Dragulin , Steven van Groningen CEO Raiffeisen Bank), reprezentanti ai bancherilor si ai asociatiilor de consumatori participa in acest moment la discutiile din Comisia de Buget Finante, Sedinta, programata pentru ora 11, a fost convocata la initiativa prim-vicepresedintelui PNL, Andreea Paul care a solicitat autoritatilor sa prezinte masurile pe care BNR le are in vedere privind protejarea persoanelor ce au contractat credite in franci elvetieni, ca urmare a aprecierii acestei monede. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT discutiile din Comisie.

VIDEO. UPDATE: Audierile pe tema francului au luat sfarsit. Darius Valcov a sustinut modificarea Electoratei. Cinteza anunta falimentul unor banci daca se face reconversia

Conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR), ministrul Finantelor, precum si reprezentantii comunitatii bancare si ai consumatorilor vor fi audiati, miercuri, in Camera Deputatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )