Libnet.ro
UNICEF

19:45

Darius Valcov recunoaste: Cine este omul de afaceri roman cu care s-a consultat inainte de adoptarea ordonantei care introduce noi taxe si impozite

B1 B1,
Darius Valcov recunoaste: Cine este omul de afaceri roman cu care s-a consultat inainte de adoptarea ordonantei care introduce noi taxe si impozite

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, a recunoscut, vineri seara, ca a discutat cu omul de afaceri Ion Tiriac despre anumite masuri prevazute de controversata. continuă pe B1

Principalul martor al acuzarii in procesul lui Darius Valcov: Mi-a dat 1,5 milioane de lei cash. A luat banii dintr-un seif

Ionut Barbulescu, fost deputat PD-L de Olt si avocat, a fost audiat marti, 18 decembrie, la Tribunalul Gorj in procesul in care Darius Valcov, fost ministru de Finante si actual consilier al prim-ministrului Viorica Dancila, este judecat pentru complicitate la dare de mita.

Consilierul premierului, Darius Valcov, despre riscul ca bancile sa se retraga din Romania: Nu o sa vedeti niciodata caine sa plece de la macelarie

Consilierul premierului, Darius Valcov, a comentat miercuri seara, la Antena 3, reactia BVB dupa anuntarea masurilor fiscale, spunand ca a fost o reactie emotionala si ca, daca ordonanta nu va fi emisa, Guvernul poate fi acuzat de manipularea Bursei.

Darius Valcov explica taxa de lacomie: Nu urmarim sa luam bani de la banci, dorim sa scada ratele romanilor

Fostul ministru al Finantelor, in prezent consilier de stat al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a explicat miercuri seara, la Antena 3, taxa pe lacomie. Anul trecut pe vremea aceasta.

inregistrare incredibila din DNA, la Sinteza zilei! Cine este seful care cere dosare?

Inregistrare incredibila intre sefa DNA si procuroarea lui Kovesi. Cine este seful care cere dosare pentru diverse persoane? G4media a publicat o discutie incendiara intre procuroarea Florentina Mirica.

Bomba uriasa de presa la Sinteza zilei. Cine este informatorul lui Juncker, presedintele Comisiei Europene

Bomba uriasa de presa la Sinteza zilei. Mihai Gadea a prezentat, marti seara, informarea pe care a primit-o Jean-Claude Juncker din Romania despre Romania! Cine este informatorul presedintelui.

inregistrare audio incredibila, la Sinteza zilei! Cine este seful care cere dosare

Inregistrare audio incredibila intre sefa DNA si procuroarea lui Kovesi. Cine este seful care cere dosare pentru diverse persoane. Aflati toate secretele de la ora 21. Nu rata Sinteza zilei cu.

Socialistii se pricep cel mai bine sa fure banii oamenilor. Ioana Constantin (PMP): Numai cine nu a lucrat o zi in privat sau nu a incercat sa deschida o discoteca, mai Orlando, poate sa priceapa atat din economie!

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, critica in termeni extrem de duri masurile fiscal-bugetare anuntate marti seara de Guvernul PSD-ALDE, prin vocea ministrului Finantelor. Darius Valcov, Eugen.

Financial Times: George Soros este Omul Anului 2018

Financial Times, una dintre cele mai importante publicatii britanice l-a desemnat pe miliardarul american George Soros drept Omul Anului 2018, despre care spune ca a devenit un etalon al democratiei liberale, o id.

S-a aflat cine este noul antrenor al lui MANCHESTER UNITED: Clubul a dezvaluit numele din greseala, dupa care a sters anuntul

Ole Gunnar Solskjaer este noul antrenor interimar al lui Manchester United, anunta Goal. com. Clubul a facut anuntul mult-asteptat fara sa vrea, dupa care a sters postarea. Solskjaer este noul nostru.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )