Libnet.ro
UNICEF

15:00

Darius Valcov, la Sinteza zilei, despre scaderea Bursei: E o fluctuatie normala, nu se prabuseste!

Antena3 Antena3,
Darius Valcov, la Sinteza zilei, despre scaderea Bursei: E o fluctuatie normala, nu se prabuseste!

Bursa de la Bucuresti a inchis in scadere puternica pe toti indicii bursieri sedinta de miercuri, deprecierile variind intre 5,69% pe indicele BET-FI al SIF-urilor si 11,52% pe indicele ROTX Romanian Traded In. continuă pe Antena3

Darius Valcov explica taxa de lacomie: Nu urmarim sa luam bani de la banci, dorim sa scada ratele romanilor

Fostul ministru al Finantelor, in prezent consilier de stat al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a explicat miercuri seara, la Antena 3, taxa pe lacomie. Anul trecut pe vremea aceasta.

Principalul martor al acuzarii in procesul lui Darius Valcov: Mi-a dat 1,5 milioane de lei cash. A luat banii dintr-un seif

Ionut Barbulescu, fost deputat PD-L de Olt si avocat, a fost audiat marti, 18 decembrie, la Tribunalul Gorj in procesul in care Darius Valcov, fost ministru de Finante si actual consilier al prim-ministrului Viorica Dancila, este judecat pentru complicitate la dare de mita.

Bomba uriasa de presa la Sinteza zilei. Cine este informatorul lui Juncker, presedintele Comisiei Europene

Bomba uriasa de presa la Sinteza zilei. Mihai Gadea a prezentat, marti seara, informarea pe care a primit-o Jean-Claude Juncker din Romania despre Romania! Cine este informatorul presedintelui.

Bomba uriasa de presa la Sinteza zilei

Bomba uriasa de presa la Sinteza zilei. Mihai Gadea prezinta, de la 21. 00, un document secret. Informarea pe care a primit-o Jean-Claude Juncker din Romania despre Romania! Cine este informatorul.

inregistrare audio incredibila, la Sinteza zilei! Cine este seful care cere dosare

Inregistrare audio incredibila intre sefa DNA si procuroarea lui Kovesi. Cine este seful care cere dosare pentru diverse persoane. Aflati toate secretele de la ora 21. Nu rata Sinteza zilei cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )