Libnet.ro
UNICEF

09:00

Darius Valcov solicita recalcularea politelor RCA pentru tineri: Politele pot ajunge sa fie chiar mai scumpe decat masina

B1 B1,
Darius Valcov solicita recalcularea politelor RCA pentru tineri: Politele pot ajunge sa fie chiar mai scumpe decat masina

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, solicita conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF) sa regandeasca sistemul RCA pentru tinerii sub 25 de ani, deoarece politele RCA pot ajunge,. continuă pe B1

Darius Valcov solicita recalcularea politelor RCA pentru tineri: Politele pot ajunge sa fie chiar mai scumpe decat masina

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, solicita conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF) sa regandeasca sistemul RCA pentru tinerii sub 25 de ani, deoarece politele RCA pot ajunge,.

Politele RCA pentru tineri, exagerat de mari. Rog ASF sa regandeasca speta!

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, solicita conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF) sa reanalizeze si sa regandeasca sistemul de asigurari RCA pentru tinerii sub 25 de ani, pentru ca majoritatea acestora nu-si permit sa.

Politele RCA pentru tineri s-ar putea ieftini. in prezent, un sofer tanar plateste de 4 ori mai mult decat unul in varsta

Politele RCA pentru tineri s-ar putea ieftini. in acest moment, un sofer tanar incepator plateste chiar de patru ori mai mult decat unul cu 10 ani mai in varsta. Ministrul Finantelor Publice, Darius.

Ministerul Finantelor cere ASF sa reanalizeze sistemul RCA pentru tinerii sub 25 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, solicita conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF) sa reanalizeze si sa regandeasca sistemul de asigurari RCA pentru tinerii sub 25 de ani,.

Ministrul Finantelor solicita ASF sa regandeasca tarifele la RCA pentru tinerii sub 25 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, solicita conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF) sa reanalizeze si sa regandeasca sistemul de asigurari RCA pentru tinerii sub 25 de ani, pentru ca majoritatea acestora nu-si permit sa plateasca tarife de peste 2. 000 lei.

Preturile RCA sunt excesive pentru tineri

Actualele preturi la sistemul de asigurari de raspundere civila auto RCA) sunt excesive pentru puterea financiara de care dispun tinerii, iar o masina nu ar trebui sa fie considerata un lux pe care doar unii sa si-l permita, sustine premierul Victor Ponta, precizand ca sprijina cererea ministrului Finantelor Publice, Darius Valcov, de reanalizare a sistemului.

Victor Ponta: Preturile RCA sunt excesive pentru tineri. Masina nu ar trebui considerata un lux (FOTO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, prin intermediul retelei de socializare Facebook, ca sustine initiativa lui Darius Valcov de a cere ASF reanalizarea sistemului RCA, afirmand ca masina nu ar trebui.

Ministrul Finantelor cere ASF noi tarife RCA pentru tinerii sub 25 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, a solicitat Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF) un nou sistem de asigurari RCA pentru tinerii cu varsta mai mica de 25 de ani.

Ponta: Preturile RCA sunt excesive pentru tineri

Preturile actuale la sistemul de asigurari RCA sunt excesive pentru puterea financiara de care dispun tinerii, iar o masina nu ar trebui sa fie considerata un lux pe care doar unii sa si-l permita, spune premierul Ponta, precizand ca sprijina cererea ministrului Valcov de reanalizare a sistemului.

Premierul Ponta: Preturile RCA sunt excesive pentru tineri. O masina nu ar trebui sa fie considerata un lux

Premierul Ponta a declarat ca preturile actuale la sistemul de asigurari RCA sunt excesive pentru puterea financiara de care dispun tinerii, iar o masina nu ar trebui sa fie considerata un lux pe care doar unii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )