Libnet.ro
UNICEF

08:30

Darius Valcov: Vineri va avea loc cea mai importanta intalnire cu delegatia FMI

B1 B1,
Darius Valcov: Vineri va avea loc cea mai importanta intalnire cu delegatia FMI

Guvernul va avea, vineri, cea mai importanta intalnire cu reprezentantii FOndului Monetar International FMI), la care vor participa toti ministrii, pentru a incerca sa ajunga la un consens cu expertii. continuă pe B1

Valcov: Vineri incercam sa ajungem la consens cu FMI, vom sti daca avem sau nu in continuare un acord

Guvernul va avea vineri cea mai importanta intalnire cu Fondul Monetar International FMI), la care vor participa toti ministrii, pentru a incerca sa ajunga la un consens cu expertii Fondului, atunci urmand sa se stie daca va mai fi sau nu in continuare un acord, a afirmat Darius Valcov, ministrul Finantelor.

Lovitura in handbal: CSM Bucuresti a transferat-o pe Fisker, cea mai buna extrema stanga din lume

CSM Bucuresti a reusit sa dea cea mai importanta lovitura de pe piata transferurilor din handbal, din aceasta iarna. Daneza Maria Fisker, cea mai buna extrema stanga din lume in 2014, va evolua in Capitala din sezonul viitor.

Recomandarea lui Darius Valcov pentru restaurante: Cand se aduce mancarea, sa puna alaturi si bonul fiscal

Magazinele si restaurantele vor fi obligate sa afiseze la intrare anuntul conform caruia clientii pot beneficia gratuit de produse daca nu primesc bon fiscal si va fi infiintata o linie telefonica gratuita catre ANAF pentru sesizari, care nu vor genera o actiune imediata, dar vor declansa un control. Caracteristica afisului si numarul de telefon pentru linia directa catre ANAF, care va functiona permanent, vor fi stabilite prin norme de catre Ministerul Finantelor, a anuntat ministrul de resort, Darius Valcov, citat de Mediafax.

Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc in a doua zi de Paste: Vor participa bonurile emise intre 2 februarie - 28 martie

Prima extragere a loteriei bonurilor fiscale va avea loc in a doua zi de Paste, 13 aprilie. L aceasta prima extragere vor participa bonurile fiscale emise intre 2 februarie si 28 martie, fondul de premiere alocat.

Parcarea de la Spitalul Militar va fi gata in septembrie. Va fi cea mai moderna din Brasov

Cea mai grea parte a lucrarilor, respective sapaturile la adancime a fost finalizata, iar acum urmeaza lucrarile de suprafata. Parcarea de la Militar va fi cea mai moderna din Brasov.

Cea mai dorita functie pentru WhatsApp debuteaza in Asia

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie via text, dar in curand se vor schimba lucrurile si ar putea domina inca un domeniu.

Ce este Statul Islamic: cum functioneaza si de unde are bani cea mai periculoasa grupare terorista din lume

Ce este Statul Islamic? Cunoscuta si ca Statul Islamic in Irak si Levant SIIL), organizatia jihadista s-a impus in ultimul an drept cea mai periculoasa grupare terorista din lume. Jihadistii din organizatia numita initial Statul Islamic in Irak si Siria au reusit sa captureze parti insemnate din nordul Irakului si exista suspiciuni ca gruparea terorista controleaza acum si rebelii din Siria.

Vineri incercam sa ajungem la consens cu FMI

Guvernul va avea vineri cea mai importanta intalnire cu Fondul Monetar International FMI), la care vor participa toti ministrii, pentru a incerca sa ajunga la un consens cu expertii Fondului, atunci urmand sa se stie daca va mai fi sau nu in continuare un acord, a afirmat ministrul Finantelor, Darius Valcov, transmit surse din presa.

VIDEOFOTO: iPhone 6 Batmobile. Cea mai noua carcasa pentru cel mai nou smartphone Apple

Ai deja cel mai nou telefon iPhone 6? Dar cum ar fi sa ai si cel mai cool iPhone 6? Esti fan al benzilor desenate sau pur si simplu ti-au placut filmele cu Batman? Un site din China a promovat pe net ultima carcasa pentru ultimul smartphone Apple, Batmobile case, potrivit highsnobiety. com .

Cum sa faci cea mai buna mancare de varza cu carne

V-am obisnuit cu retete delicioase, care mai de care mai apetisante. Daca faci aceasta mancare de varza cu carne vei fi fericit ca ai pus pe masa ceva foarte bun.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )