Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dat afara de Citu, fostul sef al Corpului de control a ajuns director la ANRE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dat afara de Citu, fostul sef al Corpului de control a ajuns director la ANRE

Dragos Tanasoiu, fostul sef al Corpului de control al guvernului in mandatul de premier al lui Ludovic Orban, a fost dat afara de premierul Florin Citu in primele zile de mandat si a devenit directorul Directiei de Logistica si Achizitii din Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE), potrivit unui anunt postat pe site-ul institutiei, potrivit g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul sef al IPJ Arad a ajuns la comanda IPJ Vaslui, dupa mai multe luni de incapacitate temporara de munca

Comisarul sef Ioan Tamas Marcu, fost inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Arad, a ajuns, intr-un final, la comanda IPJ Vaslui la mai bine cinci luni de cand a fost detasat in aceasta functie. Detasarea sa ar urma sa expire la sfarsitul lunii februarie.

Premierul Florin Citu, despre cazul inginerului dat afara de la Apele Romane: I sa oferit alt post, a refuzat si acum a ajuns la finalul perioadei in care putea sa opteze pentru alt post

Premierul Florin Citu a oferit detalii despre cazul lui Gabriel Musteata, cel care a fost dat afara de la Apele Romane dupa ce a dezvaluit cazul chelneritei angajate pe filiera politica, pe un post.

Florin Citu: Inginerul de la Administratia de Apa Prut-Barlad nu a fost dat afara; postul a fost desfiintat anul trecut

Premierul Florin Citu a declarat ca, din datele la rece, inginerul de la Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad care a semnalat angajarea unei tinere fara experienta la institutia respectiva nu a fost dat afara, ci postul sau a fost desfiintat anul trecut, prin reorganizare, iar acesta a refuzat un alt post care i s-a propus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )