Libnet.ro
UNICEF

16:30

De data aceasta e SFARSITUL... Oana Lis, in LACRIMI: Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
De data aceasta e SFARSITUL... Oana Lis, in LACRIMI: Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Liscontinua sa aiba mari probleme de sanatate. Prezent recent la o aniversare, fostul primar al Bucurestiului nu a fost deloc omul dezinvolt cu care ne-am obisnuit, ci mai mult a stat retras si nu a . continuă pe B1

A murit... Gabriela Cristea, in lacrimi... Din pacate este vorba despre...

Gabriela Cristea si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul.

ADIO... Fanii sunt in lacrimi: Din pacate Smiley a luat o decizie fara precedent...

Smiley isi ia vacanta abia in ianuarie, desi recunoaste ca joburile cu care jongleaza constant, proiecte muzicale, emisiunile de la PRO TV, dar si la conducerea unui business, il epuizeaza uneori. in.

I-am aprins O LUMANARE... SOC! Anuntul trist a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Dupa ce s-a spus ca este pe moarte, Viorel Lis a avut prima aparitie publica. in urma cu ceva timp, sotia lui, Oana Lis, a dezvaluit ca fostul edil nu prea mai poate sa vorbeasca si ca el comunica mai.

Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

Gata, a fost finalul...OANA LIS, inmarmurita de durere: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al.

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o alta veste trista loveste MUZICA POPULARA: Din pacate este vorba de indragita ELENA MERISOREANU...

Elena Merisoreanu va implini pe 5 noiembrie anul acesta 70 de ani, insa artista isi ascunde foarte bine aceasta varsta. Pe langa familia minunata, care mereu a sustinut-o in cariera, secretul unui aspect.

Clipe teribile pentru Cristi Borcea... Medicii au facut anuntul: Din pacate e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Femeile din viata lui Cristi Borcea continua sa ii dea palpitatii. Prima fosta sotie a cuceritorului, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de.

Ai o masina DACIA pe motorina? Din pacate anuntul SOC tocmai a fost facut...

Vanzarile de masini diesel vor scadea de la 60% din piata in 2017 la 20% in urmatorii ani, este de parere Hakim Boutehra, directorul de vanzari de la Dacia. Trecerea la noile standarde WLTP alaturi de.

Din pacate a MURIT.... Anuntul trist a fost facut: GABRIELA CRISTEA, in doliu...

Gabriela Cristea a primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu.

Un CUTREMUR puternic a lovit Republica Dominicana! Concurentii EXATLON, in pericol! Detalii SOCANTE! Din pacate...

Un cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade pe scara Richter s-a produs duminica noapte in nordul-estul Republicii Dominicane, provocand pagube la un spital si la zece scoli din zona. Potrivit Centrului de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )