Libnet.ro
UNICEF

18:30

Data la care Marea Britanie va iesi din UE, cu sau fara acord. Anuntul oficial din partea autoritatilor

Playtech Playtech,
Data la care Marea Britanie va iesi din UE, cu sau fara acord. Anuntul oficial din partea autoritatilor

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana in curand. Autoritatile au anuntat data oficiala. Ministrul britanic de finante a facut primele declaratii despre situatia in care se afla acum Marea Britanie. Ce a sustinut acesta? Data la care Marea Britanie va iesi Uniunea Europeana Dupa lungi discutii in privinta situatiei in care se afla Marea Britanie, . continuă pe Playtech

Momentul in care o romanca insarcinata care era dusa la un bordel este salvata de un taximetrist din Marea Britanie VIDEO

O tanara romanca a ajuns in Marea Britanie dupa ce a raspuns la un anunt privind un job la un salon de masaj. insa anuntul s-a dovedit fals, iar femeia a fost sechestrata intr-un bordel londonez. Apoi, a fost dusa intr-un alt oras si fortata sa pozeze in lenjerie intima pentru site-uri pentru adulti. Urma sa fie folosita pentru prostitutie, dar a fost salvata de un sofer de taxi.

Tinerii romani care studiaza in Marea Britanie beneficiaza de aceleasi conditii de studiu in 2020, in pofida Brexit-ului

Interesul tinerilor romani pentru studiu in Marea Britanie este in crestere de la an la an. Iesirea Marii Britanii din UE nu pune deocamdata probleme studentilor romani care invata la universitatile britanice.

Peste 187.000 din cei 433.000 de romani din Marea Britanie s-au inregistrat pentru obtinerea noului statut dupa Brexit

Peste 187. 000 din cei 433. 000 de romani care locuiesc in Marea Britanie s-au inregistrat pentru obtinerea noului statut dupa Brexit, spune seful biroului Brexit din Ministerul Afacerilor Externe, Adina Badescu.

Aproximativ jumatate dintre romanii din Marea Britanie si-au depus actele pentru noul statut de imigrare

Aproximativ jumatate dintre romanii inregistrati in Marea Britanie si-au depus documentele pentru obtinerea statutului pre-settled, a declarat Adina Badescu, sef birou Brexit din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la intalnirea Impactul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana organizata de Biroul de Legatura al Parlamentului European in Romania si Institutul European din Romania.

Cum s-a pregatit Guvernul Romaniei de Brexit si ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie dupa 31 octombrie. Oficial MAE: A fost unul dintre cele mai importante dosare

EXCLUSIV ONLINE Adina Badescu, sefa biroului pentru Brexit din Ministerul Afacerilor Externe, a anuntat, vineri, ca exista 433. 000 de cetateni romani in Marea Britanie, reprezentand a doua comunitate de.

Aproximativ jumatate dintre romanii din Marea Britanie si-au depus actele pentru noul statut

Aproximativ jumatate dintre romanii inregistrati in Marea Britanie si-au depus documentele pentru ob.

Cum arata casa in stil victorian scoasa la vanzare pentru doar 1 lira sterlina in Marea Britanie FOTO

O casa cu trei dormitoare, construita in stil victorian, in al doilea cel mai mare oras din Marea Britanie, a fost scoasa la vanzare la pretul de doar o lira sterlina, de 200. 000 de ori mai mic decat cea mai ieftina locuinta din zona.

Noi incertitudini privind Brexitul: Nimeni nu stie cu adevarat cat ar costa Marea Britanie lipsa unui acord

Ministrul britanic al Finantelor, Sajid Javid, a declarat luni la BBC ca nu crede ca cineva poate sa spuna ce efecte economice va avea un Brexit fara acord no deal). El a subliniat totodata ca aceasta ra.

Noi incertitudini privind Brexitul: Nimeni nu stie cu adevarat cat ar costa Marea Britanie lipsa unui acord

Ministrul britanic al Finantelor, Sajid Javid, a declarat luni, la BBC, ca nu crede ca cineva poate sa spuna ce efecte economice va avea un Brexit fara acord no deal). El a subliniat totodata ca aceasta.

E OFICIAL: Printul Harry, Meghan si copilul au PARASIT Marea Britanie! Anuntul facut in urma cu putin timp (GALERIE FOTO)

Printul Harry al Marii Britanii, sotia sa - Meghan - si fiul lor in varsta de patru luni, Archie, vor incepe luni o vizita de zece zile in sudul Africii, care va include si destinatii emblematice vizitate de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )