Libnet.ro
UNICEF

20:30

Datele personale ale unui numar de 106 milioane au fost furate de catre un hacker. Ce a vizat el in mod special

B1 B1,
Datele personale ale unui numar de 106 milioane au fost furate de catre un hacker. Ce a vizat el in mod special

Un hacker a fost arestat dupa ce a furat datele unui numar de aproximativ 106 milioane de persoane din Statele Unite si Canada, informatii ce erau stocate pe serverele firmei de servicii financiare, Capital One, a. continuă pe B1

Datele personale a peste 100 milioane de persoane, furate intr-un atac cibernetic. O femeie este principala suspecta. Cum a ajuns FBI la ea

Femeia acuzata ca ar fi furat datele a peste 100 de milioane de persoane din Statele Unite si Canada s-a dat de gol pe retelele de socializare si pe platforma de proiecte IT, GitHub, scrie Business Insider. Iata cum a ajuns FBI pe urmele ei.

Capital One: Informatiile a peste 100 de milioane de persoane au fost furate de un hacker

Capital One Financial a anuntat luni ca informatiile personale, incluzand numele si adresele, a 100 de milioane de americani si 6 milioane de canadieni au fost furate de un hacker care a fost arestat, transmite Reuters.

VIDEO Jaf ca-n filme in Brazilia: 750 kilograme de aur au fost furate de barbati deghizati in politisti

Opt persoane inarmate au furat aproximativ 750 de kilograme de aur si alte metale pretioase, in valoare de 30 de milioane de dolari, de pe Aeroportul International Sao Paulo-Guarulhos din Brazilia, informeaza CNN citat de Mediafax.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )