Libnet.ro
UNICEF

01:05

Datele provizorii din Italia indica o victorie CATEGORICApentru partidul de extrema-stanga La Liga

B1 B1,
Datele provizorii din Italia indica o victorie CATEGORICApentru partidul de extrema-stanga La Liga

Partidul populist si antieuropean de extrema-stanga La Liga, condus de Matteo Salvini, a castigat cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din Italia, relateazapublicatia italiana The. continuă pe B1

Datele provizorii indica o victorie CATEGORICApentru partidul de extrema-stanga La Liga in Italia

Partidul populist si antieuropean de extrema-stanga La Liga, condus de Matteo Salvini, a castigat cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din Italia, relateazapublicatia italiana The.

O jurnalista de la Antena, huiduita la o sectie de votare din Italia. Acest video a devenit viral

O jurnalista care s-a recomandat a fi reporter la Antena a fost huiduita la o sectie de votare din Italia si primita cu ostilitate de oamenii care stateau la cozi interminabile pentru a vota. Oamenii au asociat-o cu postul de televiziune Antena 3, cunoscut pentru apropierea fata de putere. O jurnalista a fost huiduita de [] .

in campania pentru europarlamentare din Italia, temele europene au stralucit prin absenta / Salvini, cu rozariul in mana, conduce in sondaje, M5S vrea mancare sanatoasa iar Berlusconi apropierea UE de Rusia

O campanie electorala minunata, dar care lipseste cu desavarsire. Asa ar descrie unii analisti campania pentru alegerile europarlamentare din Italia. E cu siguranta una din cele mai ciudate campanii din ultimii ani: se vorbeste despre orice, mai putin despre Europa, scrie revista Panorama, facand o analiza a evenimentelor care au marcat saptamanile dinaintea alegerilor din 26 mai. in dezbaterile televizate, analistii si politicienii invitati au vorbit cu precadere despre problemele interne ale tarii si teme populiste cu priza la public, cum ar fi migratia si venitul minim pe economie. Subiectele principale sunt legate de crizele frecvente din interiorul Guvernului, dintre cele doua grupari Liga si Miscarea 5 Stele, aliate la putere, dar adversare in cursa europarlamentara.

O romanca din Italia a decedat dupa ce a cazut intr-o prapastie. Trupul femeii, transportat cu elicopterul (VIDEO)

Tragedie pentru o romanca din Italia, dupa ce a cazut intr-o prapastie. Trupul neinsufletit al femeiiin varsta de 46 de ani a fost recuperat joi seara, la Castiglione dIntelvi, in provincia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )