Libnet.ro
UNICEF

18:00

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 8 miliarde de euro in primele noua luni

Antena3 Antena3,
Datoria externa a Romaniei a crescut cu 8 miliarde de euro in primele noua luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 8,103 miliarde de euro in primele noua luni din 2019, in crestere cu 19,2% comparativ cu cel din perioada similara din 2018, de 6,798 miliarde de eu. continuă pe Antena3

DEPASIND 12 MILIARDE EURO, LA NOUA LUNI Deficitul comercial s-a adancit cu peste 2 miliarde euro

Deficitul balantei comerciale s-a adancit, in primele noua luni ale anului curent fata de aceeasi perioada din 2018), cu 2,089 miliarde de euro, la 12,045 miliarde de euro, arata cifrele publicate, ieri, de Institutul National de Statistica INS).

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 8,4 miliarde euro, in primele noua luni ale anului. Care este totalul atronomic acumulat

In intervalul ianuarie septembrie 2019, datoria externa a Romaniei a crescut cu 8,4 miliarde euro, comparativ cu 6,79 miliarde euro, cat fusese inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut din 2018,.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 8,4 miliarde euro, in primele noua luni ale anului. Care este totalul atronomic acumulat sub guvernarea PSD

In intervalul ianuarie septembrie 2019, datoria externa a Romaniei a crescut cu 8,4 miliarde euro, comparativ cu 6,79 miliarde euro, cat fusese inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut din 2018,.

Cat a crescut datoria externa a Romaniei in primele noua luni

Deficitul bugetar si inflatia nu sunt singurele probleme pe care le are Romania, tara noastra confruntandu-se si cu o crestere continua a datoriei externe, arata datele publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei.

Business report: Asia din mijlocul Romaniei. Zeci de mii de muncitori non-UE lucreaza pe piata locala, cei mai multi din Vietnam si China; ONRC: Numarul firmelor radiate a crescut cu peste 42% in primele noua luni ale anului

Fitch: Exista inca o posibilitate ca deficitul Romaniei sa fie doar putin peste 3% din PIB. Agentia de rating Fitch este de parere ca Romania va reusi sa. O descoperire uriasa in Iran ar putea majora cu o treime rezervele dovedite ale tarii. Iranul a descoperit un nou zacamant, cu rezerve de 53 de miliarde de barili.

BNR, despre dezastrul de miliarde de euro facut de PSD. La cat se ridica datoria externa a Romaniei

BNR a facut dezvaluiri despre dezastrul de miliarde de euro facut de PSD. La cat de ridica datoria externa a Romaniei? Formatiunea politica nu s-a uitat la bani. BNR, despre dezastrul de miliarde de euro facut de PSD Conform unui comunicat al Bancii Nationale Romane BNR), in perioada ianuarie-septembrie 2019, datoria externa totala a Romaniei .

Deficitul de cont curent a crescut cu 19,2%, in primele noua luni din 2019

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 8,103 miliarde de euro in primele noua luni din 2019, in crestere cu 19,2% comparativ cu cel din perioada similara din 2018, de 6,798 miliarde de euro, potrivit datelor transmise, miercuri, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ONRC: Numarul firmelor radiate a crescut cu peste 42% in primele noua luni ale anului

Numarul firmelor radiate a crescut in primele noua luni ale anului cu 42,11%, comparativ cu perioada similara din 2018, ajungand la 83. 376 firme, conform statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC) analizate de Agerpres.

INS: Productia industriala a scazut in tara noastra cu 1,5%, in primele noua luni ale anului

Productia industriala serie bruta) a Romaniei a scazut, in primele noua luni ale anului, cu 1,5%, fata de aceeasi perioada din 2018, ca efect al activitatilor inregistrate in productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat, industria extractiva si industria prelucratoare.

BNR, fotografia la 9 luni a economiei: Contul curent- deficit de peste 8 miliarde euro, investitii straine directe in scadere usoara si o datorie externa totala mai mare cu peste 8 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat pe primele 9 luni un deficit de 8,1 miliarde euro, comparativ cu 6,79 miliarde euro in perioada ianuarie - septembrie 2018 arata datele publicate miercuri de BNR. Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au insumat 4,23 miliarde euro comparativ cu 4,5 mld. euro in perioada ianuarie - septembrie 2018). De asemenea, datoria externa totala a crescut cu 8,39 miliarde euro in primele 9 luni, cresterea provenind in principal din emisiunile de euroobligatiuni ale Ministerului Finantelor Publice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )